Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- | kod: kjop6000

Lagerstatus
 1. På lager (117)
 2. Utvidet leveringstid (11)
Pris
 1. kr259
  kr13577
Justerbart styr
 1. Nei (7)
 2. Ja (39)
Antall barn
 1. 2 Barn (8)
 2. 1 Barn (38)

Baby Jogger

Baby Jogger er en amerikansk-eid virksomhet, som har produsert klappvogner til aktive foreldre siden 1984. Tanken bak virksomheten er å designe produkter med foreldre i fokus og på den måten gjøre det mulig å kombinere en aktiv hverdag med barn. Baby Jogger har et bredt utvalg av vogner til alle typer terreng og modellene finns i både single- og tvillingversjoner.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse
Side:
 1. Side 1 av 3

Side:
 1. Side 1 av 3

Baby Jogger: av foreldre - til foreldre 

Baby Jogger er en amerikansk-eid virksomhet, som har produsert barnevogner til aktive foreldre siden 1984. Hele mindsettet og konseptet bak virksomheten er at produktene produseres av foreldre og til foreldre med henblikk på å gjøre det mulig å kombinere en aktiv hverdag med barn. For det er ingen som bedre kan sette seg inn i livet som småbarnsforeldre og de små utfordringene det gir i hverdagen, enn folk som selv er foreldre. Det er med utgangspunkt i denne særlige tankegang at Baby Joggers produktsortiment blir designet og produsert. De raffinerte og gjennomtenkte produktløsninger er utviklet med det formål å gjøre hverdagen som foreldre lettere. Én av de helt store utfordringer som nybakte foreldre er å få satt av tid til trening i en ellers ganske hektisk hverdag, der barn tar opp langt størstedelen av ens tid og fokus. Dersom du selv har opplevd denne utfordringen, da er dette det helt rette stedet for deg. Med en vogn fra Baby Jogger kan du nemlig enkelt ta med barna på løpeturen eller gåturen i skogen og på den måten holde den aktive livsstilen ved like. Dette er en god investering, for en sunn forelder er oftest lik en glad forelder. Kun ved å pleie deg selv og din kropp, kan du fortsette med å opprettholde et positivt sinn og dermed bevare overskuddet i hverdagen.

 

Funksjoner og egenskaper

I takt med barnas voksende nysgjerrighet kreves det robuste produkter, som både kan klare den ujevne tur i skogen og en helt vanlig tur på veien – her er det ingen tvil om at Baby Jogger er svaret! Vognens brede bakaksel gjør at vognen triller stabilt i alle former for terreng, på grus, gress og asfalt. I forlengelse av dette har den vært igjennom flere ulike testprogrammer med hensyn til stabilitet for å sikre at den lever opp til samtlige sikkerhetskrav. Dessuten har den en 360 graders snufunksjon, som gjør vognen veldig enkel å styre. Så uansett om du foretrekker en stille og rolig tur ned av små smale gater eller en lang gåtur i skogen, er den som skapt til formålet. Sist, men ikke minst, er vognen enkel å slå sammen, når det trengs. Dette, kombinert med en god, solbeskyttende og justerbar kalesje, gjør at vognen er en ideell reiseklappvogn.

 

Populære Baby Jogger-produkter

Baby Jogger har et bredt utvalg av ulike typer vogner. Utvalget har alt fra city-vogner til godkjente løpevogner. De ulike vognene har hver sine unike egenskaper, så noen egner seg best til løp i byen og andre er helt ideelle til det ujevne terreng i skogen.

Dersom du er i tvil om hvilken Baby Jogger-vogn, som egner seg best til deg og din aktive livsstil med barn, kan du selvsagt alltid kontakte vårt kompetente kundeservice-team. Her får du de beste råd og tips, så du alltid kan få best mulig ut av den nye vognen din. Til mange av vognene våre kan du kjøpe tilbehør som regntrekk, bakkebord, ståbrett, liggedeler, ekstra seter og mye mer. Med det store utvalget av tilbehør kan du skape presis den vognen som passer til deg og barnet ditt. All tilbehøret vårt har et felles formål: å gjøre din hverdag som forelder enklere. Produktene er selvsagt giftfri og tekstilene kan tas av og vaskes etter behov. På mange av vognene kan du sette på en liggedel, som forvandler klappvognen til en liggevogn. På den måten kan vognen tilpasses, så den kan brukes fra barnet er nyfødt og lang tid frem. De ulike modellene finns i både single- og tvillingversjoner.

 

Prisene er helt i bunn og servicen er helt i topp

På Pixizoo kan du kjøpe de mest populære produkter fra Baby Jogger, eksempelvis Baby Jogger City Elite, til markedets beste priser. Vi ønsker å være best, både i forhold til prisene og i forhold til kundeservicen vår. Det er viktig for oss at du ikke bare får et produkt, som du er fornøyd med, men også en service, som vi selv gjerne vil ha. Så dersom du mangler en klappvogn, som kan brukes som løpevogn, eller en klappvogn, som kan brukes i både skogen og i byen, så finner du med garanti det du søker hos Pixizoo. 

Dersom du har spørsmål til våre produkter eller spesifikasjoner på produktene, er du velkommen til å kontakte oss, enten på tlf.nr. 219 84 555 eller på kundeservice@pixizoo.no. Her sitter våre kompetente og flinke medarbeidere alltid klar til å rådgi deg og hjelpe deg med å finne den beste løsning til deg og ditt barn.