Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- | kod: kjop6000

Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- Kode: kjop6000

Baby Jogger City Elite Single Slate + Regntrekk

Utgått

Vi beklager, men denne varen er dessverre utgått, og vi har ikke fler på lager.

Bli inspirert og se alternativer lenger nede på siden.

Produktbeskrivelse

Pakken innkluderer:

  • Baby Jogger City Elite Single - Slate
  • Baby Jogger Regntrekk til City Elite Single

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake med en god pris til deg.

Slate City Elite Single fra Baby Jogger

En praktisk og smidig lettvekt klappvogn (11,9 kg), med terrengegenskaper, som er enkel å klappe sammen og ha med seg. Vognen klappes raskt ut, og deretter er man klar til å kjøre av gårde. En fordel med lettvekt klappvogn er at det er svingbare forhjul som gjør den enkel å styre. City Mini GT vognen skiller seg fra City Mini fordi den har større punkteringsfrie hjul, større seter, bremsens plassering er på siden av vognen og det justerbare håndtaket gjør vognen bedre å kjøre med i ujevnt terreng. Det justerbare håndtaket gir mulighet for å innstille håndtaket i forskjellige høyder. 

En luksus klappvogn som kan brukes under alle forhold og på alle terreng; inne i den pulserende storbyen eller ute i den ville naturen. 

Vognen har mange gode funksjoner: 

Vognen har ventilasjon i setet, som hjelper barnet med å bli kvitt varmen på en varm sommerdag. Setet kan også justeres og nesten legges helt ned. Dermed er det muligheter for barnet å ta en liten middagslur i vognen. Når setet er i liggeposisjon er det ventileringsnett, i tillegg til regn og vindskjerming.  

Vindskjerming, som beskytter barnet mot trekk

Støtdempende funksjon som øker komforten fro barnet, fordi den absorberer diverse støt på turen. 

Kalesjen kan justeres etter behov i tre forskjellige posisjoner. Den har et gjennomsiktig vindu, slik at barnet kan se ut. 

Den justerbare 5 punkt sikkerhetsselen har beskyttelsesputer, som gjør at selen er behagelig og at den har god sikkerhet. 

Dessuten har vognen diverse universelle holdere, som City-serien sitt tilbehør kan passe til. Alt i alt gir lettvektvognen City Mini fra Baby Jogger barnet en myk og komfortabel tur.  

Vognen har flere oppbevaringsmuligheter, som gjør det enkelt for deg å ha diverse utstyr med til dagens små utfordringer. Oppbevaringskurven kan bære opp til 4,5 kg. Det er også en lomme til oppbevaring på setet sin bakside. 

Vektkapasitet er 34 kg.

Mål: L119 x B67 x H84-117 cm, L85 x B67 x H36 (sammenklappet)

Spesifikasjoner
  • Varenummer: BJ2015384+BJ91351
  • Farge: Grå
  • Varemerke: BABY JOGGER
  • Antall barn: 1 Barn
  • Justerbart styr: Ja
  • Med belte: Ja
  • Kan legges helt ned: Ja