SALE SALE SALE! | Se utvalg

Lagerstatus
 1. På lager (12)
 2. Utvidet leveringstid (5)
Varemerke
 1. BABY BJOERN (5)
 2. BABYBJÖRN (11)
Pris
 1. kr125
  kr2204

BABYBJÖRN

BABYBJÖRN er til deg, som ønsker funksjonalitet og sikkerhet i hverdagen for deg og ditt barn. Produktene er produsert i høy kvalitet og i et lekkert design, som gir den nødvendige støtte og gode komfort til ditt barn. Du og ditt barn bevarer trygghet og nærhet i en ellers travel hverdag.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hva er BABYBJÖRN?

BABYBJÖRN er en svensk familievirksomhet, som startet opp i 1961. De fokuserer på å lage gode, funksjonelle og sikre produkter i høy kvalitet til småbarnsfamilier. Produktene følger ditt barn og barnets utvikling, fra det er nyfødt til omkring 3 års-alderen. BABYBJÖRN fokuserer hele tiden på å forbedre og tilpasse produktene etter de behov, som oppstår for deg som forelder og for ditt barn.

Virksomheden jobber hardt for å gjøre hverdagen lettere for familier med små barn. Produktene gir også mulighet for hele tiden å være helt tett på ditt barn og på den måten oppnå nærhet og trygghet for både barn og forelder. Dessuten blir produktene laget i samarbeid med eksperter, så det er stort fokus på barnets sikkerhet og komfort. 

Finn det, som passer til deres familie

Produktene er designet slik at de passer til nettopp din familie. Det finns ulike varianter i forskjellige farger og modeller og derfor finner du alltid produkter, som oppfyller dine behov og ønsker for deg og ditt barn. BABYBJÖRN utvikler produkter, som kan tilpasses deg og ditt barns hverdag, slik at dere får den best mulige dag sammen, full av trygghet og nærvær. De funksjonelle kvalitetsproduktene styrker barnets ergonomi og kan tilpasses, så det passer ditt barns fysikk og alder. 

Uansett hvilke behov dere har som familie finner du produkter fra BABYBJÖRN, som letter hverdagen og gjør det enklere å være barnefamilie. BABYBJÖRN har fokus på å gjøre produktene funksjonelle og praktiske, slik at de passer til nettopp din familie. 

Alltid et sikkert valg 

De populære produktene fra BABYBJÖRN sikrer at du og ditt barn får best mulig funksjonalitet og sikkerhet i løpet av dagen. Det er stort fokus på valg av materialer, som sikrer den høye kvalitet. BABYBJÖRN er et sikkert valg til deg, som ønsker trygghet og nærhet med ditt barn og samtidig få en travel hverdag til å fungere. Det er stort fokus på design, så det tar hensyn til barnets komfort i forhold til f.eks. barnets hofter og støtte til det nyfødte barns hode og nakke. BABYBJÖRN har også fokus på bærekraft, både i forhold til sine produkter, men også i forhold til emballasje. De forsøker å bruke gjenbruksmaterialer, som igjen kan bli gjenanvendt.

Se vårt store utvalg fra BABYBJÖRN

Med BABYBJÖRNs produkter gir du både deg og ditt barn en god og trygg hverdag. Du kan med fordel se det alltid store utvalg av produktene her på siden. Her kan du klikke deg rundt og se de mange varianter, modeller og farger, som passer til deg og ditt barn. Det store sortimentet gjør at du kan finne akkurat det som passer til dere som familie. Du er også velkommen til å kontakte vår kundeservice, dersom du har spørsmål. Vi håper du bliver fornøyd med dine produkter fra BABYBJÖRN.