★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Lagerstatus
 1. På lager (14)
Pris
 1. kr269
  kr2778
Med kamera
 1. Nei (6)
 2. Ja (6)
Talk Back
 1. Ja (11)
 2. Nej (1)

Babycall

Her kan du se vårt store utvalg av babycall fra Neonate, Philips Avent, Motorola og VTech.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Få et velfortjent pusterom med en babycall

Det finns ikke noe mer betryggende enn å vite at ens barn sover godt, mens man kan sitte og se på og høre det lille barnet. Men det er enda mer betryggende når utstyret funker som det skal. Derfor er det viktig for oss at vi bare fører de mest pålitelige babycaller, så du kan være sikker på at babycallen fungerer ordentlig - hver gang. Med en av våre babycaller kan du helt rolig sette barnevognen på terrassen eller i garasjen og la barnet sove, mens du klarer noen av tingene i huset eller tar deg en liten pause.

  

Babycaller, som passer til ditt behov

Vi tilbyr babycaller med og uten videofunksjon – derfor bør du finne ut om det er en viktig funksjon for deg. Hvis ditt barn sover veldig urolig, er det kanskje en god idé med video. Hvis ditt barn sover mye ute, er det kanskje en god idé med en alarm, som kan klare veldig lave temperaturer og som kan holde batteri i lang tid. De fleste av babycallene våre har innbygget alarm for lavt batterinivå og indikator, så du kan se når babyen gråter eller skriker.

  

Det danske forbrukermagasin Tænk har en rekke gode råd til deg, som skal kjøpe babycall – dette er de tre beste etter vår mening 

 • Tydelig og gjentatt varsling, dersom det ikke er forbindelse mellom sender og mottaker – uansett årsaken.
 • Alarmer med flere kanaler nedsetter risikoen for at du oppfanger andre babyers gråt. Gode alarmer skiller seg ut fra de mindre gode ved at de gir en bedre sikring mot fremmed signaler på linjen.
 • Temperaturmåler og toveis-kommunikasjon er ikke avgjørende – men er praktisk for noen foreldre. 

  

Hvilket merke av babycall?

Det finns et utall av brands og det er en jungel å finne rundt i. Hos Pixizoo har vi kun valgt de beste merkene og de som scorer best i test. Som for eksempel Philips Avent SCD 506, som er en forbedret versjon av Philips Avent SCD 505, og som vant Tænks best i test i juni 2012. I dag ligger den modellen blant en av de mest ettertraktet og mest pålitelige babycaller. 

  

Babycallen – sikkerhet og trygghet

Nå du har en god babycall, der sikkerheten og kvaliteten er i topp, kan du nesten merke at babycallen er en ekstra hjelp, en liten ”Mary Poppins”. Den sørger for å gi deg beskjed så snart barnet trenger deg. Det betyr at du som forelder kan få gjort noen av de dagligdagse tingene i huset uten å bekymre deg om om du kan høre babyen i tilfelle han eller hun våkner. En babycall består som utgangspunkt av to enheter – en babyenhet, som legges i nærheten av babyen, og en foreldreenhet, som skal være i nærheten av deg. Noen alarmer har mulighet for å koble til flere enheter på samme mottaker.

 

Her hos Pixizoo har vi et stort utvalg av de største merker innen babycaller, så uansett om du bor i tettbebodde områder, høyt oppe på 5. etasje, ute på landet eller noe helt fjerde, så har vi en babycall, som passer til deg. Bor du i et område med mange bygninger og mange folk, kan du med fordel velge en babycall med digitale kanaler, for det minsker risikoen for at babycallen oppfanger lyden av en annen gråtende baby. Dersom du har bruk for en alarm med lang rekkevidde, fører vi også modeller med en rekkevidde på helt opp til 800 m. Vi har babycaller med toveis-kommunikasjon, som betyr at du kan snakke til og med barnet ditt igjennom alarmen. For noen barn kan det være beroligende bare å høre mors eller fars stemme. De fleste av babycallene våre har veldig lang levetid på batteriene og de har en innbygget indikator, som viser deg, hvis alarmen enten holder på å gå tom for batteri eller hvis signalet er dårlig. Noen av babycallene er utstyrt med både lyd og lys i displayet og har vibrator, så du som forelder ikke kan unngå å se og høre om barnet ditt er våkent. Dette er veldig betryggende.

 

 Babycall med kamera

Vi tilbyr babycaller både med og uten videofunksjon. Derfor er det viktig å vurdere om det for deg er en viktig funksjon. Hvis ditt barn for eksempel sover veldig urolig, vil det være en god idé. For de fleste foreldre vil kamerafunksjonen ikke være det avgjørende, fordi man går rett inn til barnet, hvis man hører at det gråter. Men omvendt – dersom du har et barn, som sover veldig urolig, er det en fordel å kunne se om barnet bare sover urolig eller er våkent. Hvis barnet ditt sover mye ute, er det en god idé med en babycall, som kan klare veldig lave temperaturer og som har lang batteritid. De fleste av babycallene våre har innbygget alarm for lavt batterinivå og indikator for hvis barnet ditt gråter eller skriker.