Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- | kod: kjop6000

BabyDan

Danske BabyDan har siden 1947 levert utstyr og sikkerhetsutstyr til barn i alderen 0-5 år. Når de utvikler, desiger og tester er det alltid med barn og sikkerhet i fokus. Når du kjøper produkter fra BabyDan kan du derfor være helt sikker på at alt er forsvarlig produsert med omtanke for miljø og med fokus på kvalitet. BabyDan er spesielt kjent for sine sikkerhetsgittere, som er fleksible og brukervennlige, og som hver dag skaper trygghet for familier i hele verden. Bortsett fra produkter, som bidrar til et mer sikkert miljø hos barnefamilier, har BabyDan også møbler, tekstiler, pleiartikler mm. i sitt sortiment. Her hos Pixizoo er vi veldig glade for og stolte av vårt samarbeid med BabyDan, for vi vet at produktene deres alltid lever opp til både våre egne og dine forventninger.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 4

Side:
  1. Side 1 av 4

BabyDan

BabyDan er en dansk virksomhet, som produserer et stort utvalg av sikkerhetsutstyr, barnemøbler, tekstiler og mye annet utstyr til barn i alderen 0-5 år. Du finner mange av BabyDans produkter i vår onlinebutikk.

 

Populære BabyDan-artikler gjennom tiden

Virksomheten BabyDan, som ble startet i 1947 av mannen Øjvind Andersen, produserte i begynnelsen primært dukkevogner. Dengangen het firmaet (akkuratt som eieren) Øjvind Andersen. Senere ble sortimentet utvidet med stellebord, sykkelkurver og barnesenger, og på initiativ fra Øjvindss sønn, Finn Andersen, begynte virksomheten i 1968 å produsere det sikkerhetsgitteret, også kjent som BabyDan Safety Gate, til dører, vinduer og trapper, som senere har blitt veldig populært. I 1984 fikk virksomheten status som totalleverandør av babyutstyr og skiftet navn til BabyDan.

 

BabyDans verdier

BabyDan skaper sine produkter på bakgrunn av kjerneverdiene om ”oppfinnsomhet, trygghet og ansvarlighet” og de har fokus på å utvikle, produsere og markedsføre løsninger man som forelder kan være 100 % trygg ved å bruke til barnet sitt. BabyDan forsøker alltid å være ansvarlig i alle faser av produksjonen, så de evaluerer hele tiden sitt valg av materialer og produksjonsmetoder og de stiller krav til samarbeidspartnere om ordentlige arbeidsforhold, ingen bruk av tvangs- eller barnearbeid, overholdelse av regler for dyrevelfærd osv.