★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Babyleker

På denne siden kan du finne leketøy som passer perfekt til barnet ditt i den første tiden. Babyleker kan være en del av barnets lek, læring og stimulering. Her hos Pixizoo.no, vil vi gjerne være med på å gi barnet ditt en god og moro start. Derfor har vi et stort utvalg av babyleker – Riktig god fornøyelse!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 6

Side:
  1. Side 1 av 6

Hvorfor skal barnet mitt ha babyleker? 

Babyleker er med på å fremme barnets læring samtidig som at barnet blir stimulert helt fra starten av. Forskjellige former og farger stimulerer nemlig barnets sanser. 

Det første år av barnets liv, er hvor den største utvikling skjer, og derfor vil du oppleve at det er en hyppig utskiftning av yndlings-leketøyet. Derfor skal man finne noen leker som passer til barnets utvikling. 

Motorisk babyleker er som regel et godt leketøy for barnet ditt. Et forslag kan være den populære Matchstick monkey, som kan brukes helt fra starten av, og i lang tid fremover. Den er i et mykt materiale, som gjør at den både kan brukes til lek og barnet kan også bite i den. Den kan enkelt vaskes i oppvaskemaskinen.

Et annet forslag er den klassiske Oball, som er et fantastisk leketøy, som også er godt til barnets motoriske utvikling. Denne klassiske ballen er kjent for hullene sine, som gjør det enkelt for barnet ditt å gripe ballen. Se hele utvalget av Oball her.

   

Leketøy til den første tiden

Når barnet ditt er nyfødt, har det aller mest bruk for både deg, samt fysisk kontakt og nærhet. Men barnet ditt blir fort i stand til å kikke etter ting – og liker spesielt godt ting som beveger seg eller har sterke farger. 

Det viktigste når du velger babyleker til barnet ditt, er å finne noe som passer til dets utvikling. Det er for eksempel en god idé å velge myke ting til å begynne med, slik at barnet ditt ikke slår seg eller kommer til skade mens det lærer å styre bevegelsene sine. 

En klassiker, som for mange er uunnværlig, er et aktivitetsteppe til baby med stimulerende aktivitetsleketøy

Her på siden finner du mange forskjellige produkter, slik at du helt sikkert kan finne noe som passer perfekt til barnets behov.

   

Trenger du en god gaveidé? 

Skal du til barnedåp, babyshower, bursdag eller noe helt annet, hvor du trenger en gave til en baby? Så se med her, for vi har et stort utvalg av spennende gaver hos Pixizoo.no. 

En av de mest populære dåpsgavene eller gave til 1-års bursdag er et ballbasseng med baller. Barn kan få mange timers moro lek ut av et ballbasseng, og de kan bruke det fra de er ca. 10 mdr., og i mange år fremover. Det vil absolutt bli kjempe populært i de fleste hjem. 

En annen god idé til en gave, er den populære Wheely Bug, som er et lite kjøretøy, som er dekorert som et dyr. Du kan både få dem som mus, tiger og ku, og i to forskjellige størrelser. Wheely Bug er kjempe underholdende samtidig som at det styrker barnets motoriske sans, og hvis du ikke er til den type leketøy, har vi et stort utvalg av gåvogn til baby, når den tid kommer. 

En annen gaveidé er den klassiske lære-gå-vogn fra BRIO, som har vært populær i mange generasjoner. Barnet lærer å gå, og kan transportere alt leketøyet sitt frem og tilbake. Det er veldig mange gode og morsomme timer i BRIO-vognen. 

Til barnedåpen kan man godt regne med at hovedpersonen får massevis av babyleker. Derfor kan det også være en fordel å kjøpe noe som barnet kan bruke når det blir litt større. Et forslag til dette, er f.eks. klassikere fra Playmobil, som barnet kan få glede av fra 1 år og opp, alt avhengig av produktet.  

Du kjenner nok også til det klassiske leketøys merket Fisher-Price, som vi har et stort utvalg av babyleker produkter fra. 

   

Kjøp babyleker hos Pixizoo

Hvis du trenger inspirasjon til en gave eller bare har lyst til å gi barnet ditt noe leketøy, så er det her du finner det. 

Vi vil gjerne gi deg den beste opplevelse, og derfor tilbyr Pixizoo ubegrenset returrett og prismatch & prisgaranti. Det betyr at hvis varen ikke var noe for deg allikevel, kan du alltid sende den tilbake, samtidig som at vi sikrer at du alltid kan få varen til den billigste pris. Så det er ingen unnskyldning for ikke å kjøpe babyleker i dag og her hos oss. 

Vi sitter alltid klar i kundeservice, hvis du skulle ha bruk for hjelp eller har noen spørsmål til vores babyleker.