★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Bæreseler

En bæresele har mange fordeler, både når du er hjemme og ute på tur. Den gjør at du har hender og armer fri til å gjøre andre ting, og i tillegg til å være praktisk, gir en bæresele god og nær kontakt til barnet, hvilket har en trygghetsskapende effekt og skaper et godt bånd mellom foreldre og barn. Vi tilbyr en lang rekke bæreseler, slik at du kan finne den helt rette for deg.
  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Når kan jeg benytte bæreseler?

De fleste bæreseler kan brukes helt fra barnet er nyfødt. Noen seler kan fås med 360, slik at du kan bruke bæreselen i 4 posisjoner; med barnets ansikt mot brystet ditt, med barnets ansikt ut mot verden, med barnet hvilende på hoften og med barnet på ryggen. De er utrolig praktiske når man skal ut på aktive turer, eller ut å handle. Med en bæresele trenger du ikke å bekymre deg om å skulle transportere rundt på en barnevogn eller klappvogn. Dette kan gi en stor frihet. I tillegg til at den er praktisk når man skal ut, er den også kjempegod å ha imens man gjør husarbeid, slik at du alltid har gullklumpen din rundt med deg! Når barnet er mellom 0-4 måneder, skal du bære barnet med ansiktet mot brystet ditt. Når barnet er 4 måneder pluss, kan du vende barnet med ansiktet ut mot den store verden.

  

Hvorfor bæreseler?

Fordelen med en bæresele, er at risikoen for å gjøre noe feil er minimal. I tillegg skal du ikke stå og balansere med barnet imens, da du kan fikse det meste av monteringen før du setter barnet i bæreselen. De kan også være gode i en travel hverdag, slik at man uten problemer får gjort det man skal, og enkelt kan komme rundt. Hvor det med vogn vil være vanskeligere, da man jo skal få vognen inn og ut bussen, eller trille på dårlig underlag osv. I tillegg kan de også brukes når du skal ha hendene dine frie.

  

Seler til treningsturen

Du trenger ikke å være typen som løper ofte, for å eie en sele - dog er de utrolig velegnet til treningsturer. Treningsturen kan jo også innebære forskjellige ting, alt avhengig av hvem som dyrker den. For noen er det å gå, og for andre å løpe. Her kan du altså benytte en bæresele for å få barnet ditt med rundt, og ikke gå glipp av treningen. Det er jo alltid koselig å ta gullklumpen med ut å se verden og de elsker det!

  

Kjøp hos Pixizoo

Vi ønsker alltid å gi deg en fantastisk opplevelse når du handler hos oss. Derfor er vårt kundeserviceteam alltid klar til å hjelpe deg, hvis du skulle ha noen spørsmål. Og hvis du bare elsker fordeler og gode tilbud, så kan du hos oss i Pixizoo få et uforpliktende tilbud på de varene du trenger, ved å utfylle vårt tilbudsskjema.