★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Lagerstatus
  1. På lager (1)

Ballbasseng

Hva er mer fantastisk for barnet ditt enn å kunne tulle rundt i et innendørs ballbasseng? De er ikke bare morsomme å leke i, men de stimulerer også barnets motorikk og sanser. Her på siden kan du se vårt sortiment av ballbasseng fra blant annet Tiny Republic. De vil med sikkerhet vekke enorm interesse hos barnet ditt.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Ballbasseng er den nye trend

Vil du bli med på bølgen og hoppe ut i et ballbasseng, er du kommet til det helt rette sted. Ballbasseng til de minste har blitt en kjempe trend, og det er ikke uten grunn. Det er nemlig lagt opp til tusenvis av timer med lek og moro, samtidig som at det er en kjempe god måte å stimulere barnets sanser og fremme dets motoriske utvikling på. Du finner noen kjempe flotte modeller i stilfulle designs, som passer inn i ethvert hjem, og de vil absolutt være en fin og moro detalj på barnerommet. Disse modellene veier heller ikke særlig mye, og det er derfor også enkelt å flytte rundt på, slik at du alltid kan holde et øye med barnet ditt, uansett hvor i huset du befinner deg.

 

For motorikken og sansene

De små ballbassengene er kjempe gode til barnet ditt eller babyen din, så lenge du holder nøye oppsyn. Et ballbasseng kan nemlig styrke barnets motorikk og sanseutvikling. Det gjør det blant annet ved at barnet ditt kan gripe ballene og kaste dem. Det er også en måte å stimulere følesansen på, ved å ha kontakt med ballene og følelsen av å bli helt eller delvis dekket. Lyden når barnet beveger seg rundt mellom ballene og de flotte fargene i bassenget, stimulerer også barnets synssans. Det er alt sammen noe som er med på å fremme barnets utvikling. I tillegg kan barnet ditt også bruke det til veldig mange timer med lek og moro. 

 

En god investering

Hvilket barn drømmer ikke om å ha sitt eget ballbasseng hjemme? Det å ha et rom som har like så stor underholdningsverdi som et lekeland, må være drømmen for ethvert barn. Det er heller ikke bare et leketøy som barnet ditt mister interessen for i løpet av et par dager, eller vokser fra seg i løpet av et par måneder. Her får du leketøy som kan gi mange timers underholdning i flere år fremover. Det kan brukes fra barnet ditt er helt lite, under særlig oppsyn, og når barnet ditt blir for stort til egentlig å leke i ballbassenget, har det fortsatt en verdi. Det er nemlig også mange større barn som har glede av å sitte i ballbassenget og slappe av med en bok, film eller med å spille spill på nettbrettet.

 

Kjøp ditt nye ballbasseng hos Pixizoo

Hos oss finner du noen kjempe flotte ballbasseng, som også passer til den lille gullklumpen, og i tillegg til en veldig god pris. Vi gir deg nemlig prismatch og prisgaranti, så du kan være sikker på at du har fått varen til best mulig pris, uansett om den er på tilbud eller ikke. Hos Pixizoo samler vi på glade og fornøyde kunder, så hvis du skulle ha noen spørsmål til oss, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss i kundeservice på telefon 21 98 45 55 eller mail til kundeservice@pixizoo.no. Så vil vi gjøre vårt beste for at du får veldig god opplevelse, når du handler hos Pixizoo.