★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Barnestoler

Her på siden finner du vårt store utvalg av barnestoler, som henvender seg både til de minste og til større barn. Er du på utkikk etter en barnestol til barnerommet, stuen eller noe helt annet? Du finner garantert en stol som passer til barnets behov, her på siden. Blant vårt store utvalg, finner du klassiske barnestoler, babystoler, sekkestoler, gamer stoler, gyngestoler mm.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 2

Side:
  1. Side 1 av 2

Kjøp din barnestol i dag 

Vi har barnestoler til de store, og babystoler til de små, og hvis du er på jakt etter en matstol, så finner du dem her. Med våres barnestoler prøver vi på å imøtekomme både barn og foreldre. Det betyr at barnestolene er i god kvalitet, og i et design som er perfekt til begge parter. I dag er barnestoler en integrert del av møblementet, i veldig mange hjem. De finnes i forskjellige prisklasser, og uansett hvilken stil du har hjemme, så vil du helt sikkert finne en barnestol som passer inn hos akkurat dere. Vi forhandler populære brands som f.eks. Kids Concept, Cam Cam, Flexa, Thats Mine, og nedenfor har vi fremhevet favorittene. 

      

Våres favoritter innenfor barnestoler 

Vi kommer her med et forslag blant våres favoritter, og den første vi vil fremheve, er den nydelige og populære kvalitets barnestol fra By KlipKlap, som du finner her. Stolen finnes i flotte farger, som passer inn i ethvert hjem, og den er ideell at ha stående i f.eks stuen. Den finnes også som barnesofa, hvilket kan være praktisk til flere barn. En annen sikker vinner, er den klassiske barnestolen fra Tiny Republic, som går under navnet Deco. Den fås flere farger, både med og uten armlen, og med sitt minimalistiske uttrykk er den velegnet til både stuen og barnerommet. Leter du etter en vippestol? Se vårt utvalg af vippestoler her.

            

Mangler du en kvalitets sekkestol?

I de seneste årene har sekkestolen vunnet en plass hos mange familier, i stuer og multirom. Det kan vi godt forstå! Den finnes i noen fantastiske farger, og du vil absolutt kunne finne en som passer inn i deres hjem. Det unike ved den, er at du også kan bruke den utendørs f.eks. i sommerperioden. Den finnes i forskjellige utgaver; som vi kjenner den, som en stor pute på gulvet, og som stol med rygglen, og til sist som puff. Leter du etter en matstol? Se vårt utvalg af matstoler her.