★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Best i Test Bilstoler

Hvem ønsker vel ikke en "Best i Test" bilstol til barnet sitt? En testvinnende bilstol er din garanti for beste vilkår for barnets sikkerhet i trafikken, og når det skal velges en ny bilstol til bilen er "best i test" og høy sikkerhet, nesten alltid det absolutt viktigste kravet blant de fleste foreldre. Derfor har vi samlet alle våre testvinnende bilstoler her på siden, og utvalget er stort. Når det skal kåres "best i test" bilstoler, blir det alltid nøye utvalgt forskjellige produkter, som blir vurdert ut fra en blanding av sikkerhet, komfort, skadelige stoffer samt hvor lette de er å bruke. Se vårt store utvalg nedenfor, og finn din nye "best i test" bilstol hos Pixizoo.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Høy sikkerhet i trafikken med en "Best i test" bilstol

Disse bilstolene som er best i test, yter alle den beste sikkerhet for din gullklump i trafikken, men kjenner du til sikkerhetsgodkjennelsene? Du skal se etter stoler, som er i-Size godkjent, eller som har ECE-merket. Det vil sikre deg, at du kjøper en stol som lever opp til sikkerhetsgodkjennelsene, hvilket alle disse bilstolene selvfølgelig gjør.

I-Size er den nye standarden for sikkerhetsgodkjennelse, som er en videreutvikling av ECE-merket, og ble innført 1. oktober 2013.

Hvis du leter etter en bilstol til de minste, er det viktig at du finner er stol som monteres bakovervendt, da babyen din blir bedre skånet på denne måten. De fleste eksperter anbefaler faktisk, at barnet sitter i en bakovervendt bilstol helt opptil 4-års alderen. Når barnet kan begynne å bruke en fremovervendt bilstol er det selvfølgelig mer et spørsmål om høyde og vekt, enn om alder.

   

Bilstolens "Best i Test" kåring - hva betyr det?  

Hos Pixizoo er det viktig at vi kun kaller en bilstol for "best i test", hvis den har blitt kåret som testvinner hos et av markedets mest anerkjente magasiner eller organisasjoner, slik at vi kan stå inne for at våre testvinnende bilstoler rent faktisk er "Best i Test". Vi tar bl.a. ofte utgangspunkt i kategorien "bilstoler best i test" hos NAF og forbrukerrådet, da de utfører en fortrinnlig test hvert år. De tar utgangspunkt i en bred vifte av produkter fra forskjellige merker. 

Her på siden finner du bilstoler som er best i test, og sikrer deg produkter i den høyeste kvalitet. Det er spesielt fokus på sikkerheten, som er det viktigste når du tar barnet ditt med ut i trafikken, da sikkerhet naturligvis er den mest betydningsfulle faktor, når det handler om å vurdere om en bilstol kan kalles for "best i test". I tillegg garanterer vi at disse produktene er lette å bruke, for brukervennligheten SKAL være i topp når det handler om bilstoler, fordi det er avgjørende at det skal være enkelt å montere stolen i bilen sin. For hva hjelper det å ha en "best i test" bilstol, hvis den er umulig å montere korrekt?

   

Hvilke best i test bilstoler finner du hos Pixizoo?

Vi har samlet bilstoler som er best i test fra 0-13 kg, som er den første stolen du skal investere i. Derfor er det kanskje det vanskeligste valget, hvilken du skal kjøpe. Du kjenner ikke til markedet, eller hva som passer best til babyen din. Så bare rolig, vi har et bredt sortiment av bilstoler som er best i test, fra de populære merkene som bl.a. Cybex, Maxi- Cosi, Besafe og Recaro. Slik kan du enkelt finne den stolen, som passer til ditt behov. Ikke nok med at du skal ta stilling til den rette bilstolen, så har vi også samlet de basene, som er best i test. Du har bruk for en base, hvis du ønsker å montere stolen med isofix.

I tillegg tilbyr vi diverse bilstoler som er best i test fra 0-18 kg. Hvilket er et veldig populært valg, da det er mulighet for at den brukes i en lengre periode, nemlig fra nyfødt og helt opptil 3 års alderen. Dermed er barnet ditt plassert bakovervendt i en lengre periode, hvilket er en sikker posisjon for din lille gullklump. Hvis det utenkelige skulle skje, og dere kommer i en ulykke, så blir barnet ditt beskyttet på beste vis, og får ikke et hardt rykk i nakke, rygg og hodet.

Vi har også bilstoler, som er best i test fra 15-36 kg, hvor spesielt Cybex’s gjør seg bemerket hos Pixizoo. Cybex bilstoler er hovedsakelig produkter til større barn, som kan justeres og tilpasses til akkurat ditt barn, for maksimal sikkerhet og komfort på bilturen.

   

Har du spørsmål til vårt utvalg av bilstoler?

Vi har det snilleste og flinkeste kundeservice team, som vet alt som er verdt å vite om bilstoler, og som kun ønsker å hjelpe deg på beste vis. Uansett om du er i tvil hvilket merke, modell, størrelse eller farge bilstol du skal velge, så gir vi mer enn gjerne en hjelpende hånd. Når du kjøper for mer enn 999 kr. får du gratis frakt. Så hvorfor ikke handle stort inn? Når du allikevel er på jakt etter en ny bilstol, så kan du likeså godt spare litt ekstra penger ved å samle kjøpet ditt hos oss! Du er alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss via tilbudsskjemaet, for å få et godt og uforpliktende tilbud. Vi lover å vende tilbake med et godt tilbud innenfor 24 timer (på hverdager).