Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- | kod: kjop6000

BRIO

Tanken ved BRIO er å oppmuntre og åpne opp til et univers av moro, der den eneste grensen er barnas egen fantasi. BRIO lever etter filosofien: "God lek gjør verden til et bedre sted å være". BRIOs utviklere jobber spesielt fokusert på 4 områder: sikkerhet, kvalitet, barnas forståelse og barnas utvikling. Dykk ned i vårt kjempestore utvalg av BRIO-leketøy, og finn massevis av underholdning til barnet ditt.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 4

Side:
  1. Side 1 av 4

Leketøy som tåler å bli lekt med

BRIO ble grunnlagt i 1884 og har siden da vært en anerkjent spiller på leketøysmarkedet. Siden begynnelsen har de med stor suksess kombinert innovasjon med produkter i god kvalitet.

BRIO er kanksje mest kjent for sin populære togbane i tre, men de leverer hver dag en bred vifte av kvalitetsleker til barn i alle aldre. Leketøyet er primært produsert i tre, som både er robust og holdbart – så lekene kan klare strabadsene på barnerommet. Alle leker fra BRIO er tilpasset, så det bidrar til å hjelpe barnas motoriske evner og utvikling. En stor del av barns læring skjer igjennom lek, og derfor er det vigtig at leketøyet passer til barnets alder, temperament og evner.

Leketøyet skal være sikkert å leke med, så ingen kommer til skade. Det skal også leve opp til BRIOs høye kvalitetsstandarder, så det holder seg i mange år. Sist, men ikke minst, skal det være enkelt for barna å forstå og det skal hjelpe barnet til å utvikle seg.

Togbanen som aldri går av mote

Togbanen fra BRIO har i mange år vært fast inventar på barnerommet og er det fortsatt. Kanskje du husker da selv var liten og lekte med togbanen? I dag er det bare enda fler utvidelser og tilbehør. Du kan få alt fra kollapsende broer til en kul brannstasjon. I dag finns det tilmed elektriske BRIO-tog, som bare gjør leken enda morsommere og mer spennende. Det er ingen grenser for hvor vill togbanen kan bli, når barnet ditt får lov å bygge med alt dette kule, nye tilbehøret.

Den populære BRIO gåvogn

Hos Pixizoo har vi selvsagt også den populære BRIO gåvogn, som er en veldig fin måte å hjelpe barnet ditt med å lære å gå. Du kan justere bremsen på gåvognen, så den ikke kjører fra barnet ditt. På den måten vil barnet føle seg mer sikker, når han eller hun skal lære å gå. Styret kan plasseres i ulike stillinger, og hjulene kan strammes, så vognen passer til akkurat ditt barns motoriske nivå. For barnet, som akkurat har begynt å gå, kan styret vippes litt innover vognen. Dette stabiliserer vognen, så ikke den tipper bakover.

Vognen kan også brukes som dukkevogn, så dukken eller bamsen kan bli med, når barnet skal lære å gå. Dessuten kan gåvognen fra BRIO eksempelvis brukes til å transportere leker rundt i huset.

Stort og spennende utvalg av BRIO

Det meste av leketøyet fra BRIO er ideelt til å styrke både grov- og finmotorikken. Dessuten er togbanen, lekekjøkkenet og barnevognen noen av de tingene, som er veldig innbydende i forhold til barnas ønske om å leke rollespillsleker. 

Hos Pixizoo har vi et bredt utvalg av BRIO-produkter, som fåes i mange ulike farger. Det er helt sikkert også en modell og en farge, som passer til netopp ditt barn.