Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- | kod: kjop6000

Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- Kode: kjop6000

City Elite Svart Inkl. Regntrekk og Neonate BC5800D

Utgått

Vi beklager, men denne varen er dessverre utgått, og vi har ikke fler på lager.

Bli inspirert og se alternativer lenger nede på siden.

Produktbeskrivelse
Pakken Inneholder:

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake med en god pris til deg.

Svart City Elite Single fra Baby Jogger

En luksus lettvekt klappvogn (11,9kg), som er enkel å klappe sammen og ha med. Vognen klappes raskt ut, og deretter er man klar til å kjøre på tur. Klappvognen har punktering frie bakhjul med quick-release-funksjon og lukkede kulelager. Dermed er den opplagt til å kjøre i mange forskjellige terreng. Denne luksusklappvognen kan brukes fra barnet er nyfødt og lang tid framover. Svinghjulet foran gjør vognen enkel å styre. 

Vognen har mange gode funksjoner, for eksempel: 

Vognen har ventilasjon i setet, som hjelper til med å forhindre at barnet blir for varmt på varme sommerdager. Setet kan også justeres og nesten legges helt ned. Dermed er det mulig for barnet å ta en liten middagslur i vognen etter en lang dag på farten

Vindskjerming, som beskytter barnet mot trekk

Støtdempende funksjon, som øker komforten for barnet, fordi den absorberer diverse støt på turen. 

Kalesjen kan justeres etter behov i tre forskjellige posisjoner. Den har et gjennomsiktig vindu, slik at barnet kan se ut og et ventileringsnett som settes fast med magnet. 

Den justerbare 5 punkts sikkerhetsselen har beskyttelsesputer som gjør selen behagelig og fungerer som en sikkerhet for barn og foreldre. 

Videre, har vognen muligheter for kjøp av diverse tilbehør, slik at vognen kan tilpasses nettopp dine behov.

Bremsen sitter på siden av vognen.

Vognen har flere oppbevaringsmuligheter, som gjør at det er enkelt for det å ha diverse utstyr med på dagen sine små utfordringer. Oppbevaringskurven kan bære opp til 4,5 kg. Det er også en lomme for oppbevaring på baksiden av setet

Vektkapasitet er 39,5 kg

Mål: L119 x B67 x H84-117 cm, L85 x B67 x H36 (Klappet sammen)

 

BC 5800 D fra Neonate

Liten og praktisk

Neonate BC 5800 er en praktisk liten sak, som ikke opptar mer plass en enn mobiltelefon. Den er bare 9 cm høy og 4,5 cm i bredden og bare 2 cm tykk. Den lille størrelsen gjør at den enkelt kan være i lommen. På foreldre enheten er det en vibrator og volumknapp. Vibrasjonen er veldig praktisk, hvis du for eksempel støvsuger; da kan du ha alarmen i lommen og raskt merke hvis barnet lager lyd. 

Intelligent skjerm

Babyalarmen har en stor skjerm som viser temperatur i displayet og virker ned til 19 minusgrader, slik at babyen også kan sove utenfor på kalde vinterdager. Videre, har skjermen også nattlys som ikke forstyrrer barnet sin søvn når det er mørkt. Skjermen aktiveres ved støy og lyder, og mens den ikke benyttes, er den på stand-by mode, noe som sparer på batteriets levetid. 

Sterkt batteri

Neonate BC 5800 har litiumbatterier som kan lades opp igjen og igjen. Batteriene har en stand-by tid på opp til 70 timer, de kan lades opp igjen og lades sporadisk uten at det forminsker batteriet sin levetid. Med alarmen medfølger en intelligent turbolader med ladestasjon til begge enheter, hvor batteriet lades opp på 3-4 timer. 

Lav stråling og høy rekkevidde

De fine små alarmen er digital, noe som gjør at de ikke blir forstyrret av andre signaler. De har en rekkevidde på opp til 800 m og har lav stråling – maks 20m» (4% av DECT) og ingen pulserende stråling

Neonate BC5800D er også kompatibel med Neonate 5700.

 

Spesifikasjoner
  • Varenummer: 745146134102+7451469
  • Varemerke: BABY JOGGER
  • Antall barn: 1 Barn
  • Justerbart styr: Ja
  • Med belte: Ja
  • Kan legges helt ned: Ja