Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- | kod: kjop6000

CYBEX

Tyske CYBEX er en av de helt store produsenter innen for spesielt bilstoler. Virksomheten har gjort mye ut av å ikke bare lage sikre stoler, men også stoler, som passer inn i en urban livsstil. Det er en av verdens største produsenter, og dermed er det også snakk om en produsent med stor erfaring, som allerede har vunnet anerkjennelse fra kundene. Dette er selvsagt ikke noe tilfelle – man vet alltid hva man får fra dette merke, som er kjennetegnet ved tysk kvalitet. Du kan rolig velge dette merke til ditt barn.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 2

Side:
  1. Side 1 av 2

CYBEX – stort utvalg i bilstoler

CYBEX er en tysk-eid virksomhet, som spesialiserer seg innen design av bilstoler, klappvogner og bæreseler. Produktene deres tar utgangspunkt i det moderne og stilrene design. Målgruppen er den kvalitetsbevisste kjøper, som syns at innovative produkter og state-of-the-art sikkerhetsforetak er nøkkelordene. Mange forskjellige tests har sendt disse stolene helt til topps, og når produktene inngår i tests, får de alltid veldig fine plaseringer, som understreker kvaliteten av disse produkter.

 

Hvad skal jeg være oppmerksom på, når jeg velger bilstol?  

Sikkerheten av den stolen du velger er ultimativt det viktigste parameter. Derfor er det langtifra likegyldig hvilken bilstol du velger til barnet ditt. Det betyr også at det er en veldig god idé å velge en stol med IsoFix, som er mer sikker og monteres enklere enn de bilstolene, som monteres med belte – og dette kan du få med CYBEX. Blant de ulike modellene kan du gå etter en stol, der barnet ditt kan plasseres fremover- og bakovervendt. Det er større sikkerhet ved å ha barnet plassert bakovervendt den første tid av barnets liv.

 

Har du bruk for hjelp til å finne ut om bilstolen passer i nettopp din bil? På CYBEX’ hjemmeside kan du sjekke om den enkelte modellen passer til din bil, så du kan føle deg mer sikker, innen du bestiller fra vårt online sortiment. Dersom du ønsker å være sikker på at din modell lever opp til de mange krav og kriterier, kan du følge med i de forskjellige tests, som blir gjort. Finner du en stol, som har vunnet best i test, kan du føle deg mer trygg ved å vælge den stolen til barnet ditt. Dette tyske kvalitetsmerke spesialdesigner forskjellige typer stoler, der sikkerheten alltid er i topp. I vårt sortiment vil du helt sikkert finne en stol, som lever opp til de ulike kriteriene.

 

Populære CYBEX-produkter

Produktene fra dette merke blir oppdelt i silver, gold og platinum, så de som skal kjøpe kan velge presis det produktet som passer til deres behov. Dessuten oppdeler de selvsagt også innen for vektklasser i de enkelte kategorier, så du som forelder enkelt kan finne den modell, som passer ditt barn og behov. Selv om komfort og sikkerhet er i fokus, så betyr farge og stil også noe for de fleste foreldre. Derfor har du også mulighet for å velge modeller i et flott og stilsikkert design. Du kan få klassiske svarte modeller, men også modeller i farger med grå eller blå nyanser.

 

Dette tyske kvalitetsmerke er spesielt kjent for bilstolene sine, og i denne kategorien er CYBEX Solution X2 klart den mest populære modell. CYBEX Solution X2 blir montert med belte. Men har du IsoFix-base installert i bilen, vil det opplagte valget være CYBEX X2-Fix. Denne bilstolen, som vant best i test i det danske forbrukermagasin Tænk i 2014, er veldig populær og er et sikkert og fornuftig valg til ditt barn. Også CYBEX Juno-Fix har vunnet best i test og kan brukes til barn på opp til 18 kg. Solution X2-Fix, derimot, kan brukes opp til 36 kg. Så uansett barnets alder og størrelse vil det være mulig å finne en sikker og prisvinnende modell.

 

Finn bilstoler på tilbud her

Hos Pixizoo har vi ikke bare et stort utvalg av CYBEX bilstoler – vi har tilmed noen av de beste og laveste priser på markedet. Som en ekstra service til våre kunder har vi av og til tilbud på bilstoler. Dette inkluderer eksempelvis CYBEX Solution X2-Fix til en pris, som ikke fåes andre steder.