★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Done by Deer

Danske Done by Deer er et nyere brand innen design til både barn og familier. Med et skandinavisk preg leverer Done by Deer et allsidig sortiment med morsomme og lekende designs. De mange farger, kombinasjoner og detaljer er helt tydelige, og den klare filosofien er ikke til å ta feil av. Det voksende brand er kvalitetsbevisst og leverer med garanti stilfulle designs til barnerommet med alt fra sengetøy til oppbevaringsbokser.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 6

Side:
  1. Side 1 av 6

Done by Deer

Done by Deer er for familier, som tror på at livet med smakfult design er et perfekt match med livet med barn. Designget er tiltenkt både barn og foreldre – og det er helt tydelig. Produktene fra Done by Deer er laget av skånskomme og naturlige materialer, og de er utviklet, så de stimulerer barnets sanser. Samtidig er produktene også laget med et flott skandinavisk design, med nøye utvalgte mønstre, former og farger.

Med Done by Deer får du høy kvalitet og flott design, som samtidig er funksjonelt. Done by Deer er altså perfekt til den moderne barnefamilien.

 

The deer friends

Kjenner du de syv vennene fra Done by Deer? De syv venner fra Done by Deer er alle ulike dyr. Det er elefanten Elphee, giraffen Raffi, krokodillen Croco, nesehornet Nozo, maurslukeren Antee, sebraen Zebee og nesehornet Ozzo. De er ofte representert som motiv på mange av de skjønne produktene fra Done by Deer.

Disse syv venner har alle sammen gode egenskaper, personligheter og søte mottoer. Fx er Ozzos motto ”Kom og dans med meg”,  mens Elphees motto er ”Din hemmelighet er sikker hos meg”.

Er man venn med en av de søte dyrene, har man en myk og loyal venn for livet.

 

Hvilke Done by Deer-produkter finns det?

Du har kanskje sett Done by Deer før – kanskje det fine sengetøyet, stelleputer eller sengekanter, som finns i veldig mange hjem. Done by Deer lager også mange andre produkter, og vi har nøye utvalgt en masse fantastiske produkter, som du kan finne her på siden.

På vår shop finner du sengetøy, ammeputer, babynests og mye annet. Du finner altså helt sikkert noe som passer perfekt til deres familie. Det er noe til alle rommene i huset, og alle produktene fra Done by Deer er i veldig høy kvalitet og i stilfult design.