★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Lagerstatus
 1. På lager (5)
Farge
 1. GulGul (1)
 2. Nordic Blue (1)
Varemerke
 1. KIDS CONCEPT (1)
 2. PLANTOYS (2)
 3. SEBRA (1)
Pris
 1. kr599
  kr1190
Anbefalt alder
 1. 6-12 mnd. (2)
 2. 1 år+ (1)
 3. 1-2 år (2)
 4. 2 år+ (1)

Gåvogner

La barnet suse rundt omkring i hjemmet med en fin gåvogn eller gåbil som aktiverer barnet. Gåvogner og gåbiler er fantastiske, når barna ennå ikke har lært å gå, og kan dermed være med til å styrke barnets mobilitet. Se hele det store utvalget vårt nedenfor, og bli forelsket i Ride Ons og gåvogne.
 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Gi hjemmet ditt en skvett farge med en søt gåvogn

Holder barnet ditt på å lære å gå, kan selv en billig gåvogn agere som et supplement til gå-treningen. En vogn oppfordrer til lek og bevegelse. Den gir barnet ditt mot til å gå på oppdagelse, skritt for skritt. Det er en trygg måte for barnet ditt å lære på. Det finnes utallige farger og former, så finn det som du liker best. Har du for eksempel lagt merke til de kjempesøte Wheely Bug Ride Ons vognene? De er fantastiske verktøy, som samtidig gir hjemmet ditt personlighet og farge.

  

Ta de første skritt med en gåvogn

En gåvogn brukes ofte som et moro hjelpemiddel til å lære barnet å gå selv. Med vognen lærer barnet ditt å stå opp, og utvikler dermed motorikken i benene som vil medføre at barnet med tiden kan stå og gå selv. En gåbil vil oppmuntre barnet ditt til å bevege seg, da barnet ditt vil føle seg tryggere i perioden hvor det er vanskelig å holde balansen. Skritt for skritt opplever de en ny verden og det vil absolutt bringe et smil frem hos både barnet ditt og deg selv, når barnet tar de første skritt med en gåvogn eller gåbil. Det finnes mange forskjellige slags vogner. De kan være laget av tre, metall eller plast. Eller kanskje en kombinasjon. For å finne den rette gåvognen til barnet ditt, kan du overveie hvor stabil gåvognen skal være, og hvor mye vekt den skal kunne tåle.

  

En verden av muligheter

Gåvognene finnes i forskjellige former og farger, og blant de mest populære er BRIO gåvognen som finnes i to farger, nemlig rød og svart. Vognen har et vakkert design, og er laget i solid kvalitet. Gåvognen fra Brio er laget av tre, har lakkert metall håndtak og justérbar bremse, slik at du kan innstille hvor fort gåvognen kan kjøre. Her finner du et bredt utvalg av billige gåvogner, uansett om du på utkikk etter en klassisk gåvogn i tre eller en mer fargerik Ride On gåbil. Barn utvikler seg forskjellig, og derfor er det også forskjellig, når det er fornuftig å bruke en vogn. Det vil dog typisk være når barnet ditt er mellom 9 og 14 måneder gammelt, at den lille jenta eller gutten begynner å ta sine første skritt. Du kan også se hele vårt sortiment av leker til 1-årige barn her.