★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Heybasic Stelleputeholder Inkl. Neonate BC5800D

Inkl. toll og merverdiavgift
1.588,23 kr
Produktbeskrivelse

Pakken inneholder:

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake med en god pris til deg.

heybasic BabyBase - Stelleputeholder.

Denne pene stelleputeholderen er laget av akryl pleksiglass, og passer til de aller fleste stelleputene som man bruker i dag. 

 Kanten hjelper puten med å stå fast på bordet, og samtidig gir den også en økt trygghet, fordi skjermen skal forhindre at barnet faller over kanten

 Det er huller til skruer, hvis man vil være helt sikker på at basen er stabil. Basen skal bare max stikke 15 cm utover en kant. 

 Kvalitetsprodukt til foreldre som er sikkerhetsbevisst

Spesifikasjoner:

  • Pen base til stelleputen, slik at den ikke sklir
  • Laget av høykvalitet akryl pleksiglass
  • Kan festes med skruer
  • Mål:12 cm høy, 50,5 cm bred, 65 cm lang.
  • OBS: Stellepute kommer ikke med. 

BC 5800 D fra Neonate

Liten og praktisk

Neonate BC 5800 er en praktisk liten sak, som ikke opptar mer plass en enn mobiltelefon. Den er bare 9 cm høy og 4,5 cm i bredden og bare 2 cm tykk. Den lille størrelsen gjør at den enkelt kan være i lommen. På foreldre enheten er det en vibrator og volumknapp. Vibrasjonen er veldig praktisk, hvis du for eksempel støvsuger; da kan du ha alarmen i lommen og raskt merke hvis barnet lager lyd. 

Intelligent skjerm

Babyalarmen har en stor skjerm som viser temperatur i displayet og virker ned til 19 minusgrader, slik at babyen også kan sove utenfor på kalde vinterdager. Videre, har skjermen også nattlys som ikke forstyrrer barnet sin søvn når det er mørkt. Skjermen aktiveres ved støy og lyder, og mens den ikke benyttes, er den på stand-by mode, noe som sparer på batteriets levetid. 

Sterkt batteri

Neonate BC 5800 har litiumbatterier som kan lades opp igjen og igjen. Batteriene har en stand-by tid på opp til 70 timer, de kan lades opp igjen og lades sporadisk uten at det forminsker batteriet sin levetid. Med alarmen medfølger en intelligent turbolader med ladestasjon til begge enheter, hvor batteriet lades opp på 3-4 timer. 

Lav stråling og høy rekkevidde

De fine små alarmen er digital, noe som gjør at de ikke blir forstyrret av andre signaler. De har en rekkevidde på opp til 800 m og har lav stråling – maks 20m» (4% av DECT) og ingen pulserende stråling

Neonate BC5800D er også kompatibel med Neonate 5700.

Spesifikasjoner
  • Varenummer: 5708748117503+709002
  • Varemerke: HEYBASIC
Produktomtaler
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til å hjelpe andre. Del din mening om produktet

Andre har også købt