★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Lekegrinder

Det å få barn er en fantastisk opplevelse, men også en travel tid. Barnet utvikler seg med raske skritt, og behovet for trygge men faste rammer, blir en nødvendighet. En lekegrind skaper et trygt miljø, hvor spedbarnet både kan sove og trene balanseevnens kunst.

Det finnes ingen produkter som matcher søkingen din.

Design og funksjonalitet

Har dere fått gleden av et nytt familiemedlem, men står og mangler en ny lekegrind, hvor barnet deres kan få lov å krype rundt og leke uforstyrret, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Pixizoo har vi et bredt utvalg av romslige lekegrinder, som er stabile nok til å utgjøre et sikkert sted for barnets lek. Vi har et hav av forskjellige modeller, men det samme for dem alle, er det enkle og klassiske design. Materialene spenner bredt – helt fra tre til plastikk, så det er rik mulighet for å velge en lekegrind, som passer perfekt inn i deres hjem.

  

Hvorfor en lekegrind?

Er du den lykkelige forelder til et livligt barn, så vet du at når småbarn først begynner å kave seg avsted, så går det raskt. Et enkelt øyeblikks uoppmerksomhet, er tid nok til at de for lengst er forsvunnet alle veier. Selv den mest oppmerksomme mor og far kan derfor noen ganger bli satt på prøve, når det gjelder å holde styr på de små. Kan du nikke gjenkjent til dette, så kan du glede deg over at lekegrinden er oppfunnet! På en hektisk hverdag kan den utgjøre en fortjent pause – både for deg og barnet ditt.

I lekegrinden kan barnet ditt gå på oppdagelsesferd, leke og øve seg, men fortsatt være begrenset i ferden sin. Du kan derfor med ro i sinnet forlate rommet i et øyeblikk, hvis middagen brenner seg – vel vitende om at barnet ditt er i sikkerhet. I tillegg kan lekegrinden utgjøre en form for ramme, hvor barnet ditt i fred og ro kan få lov til å leke – dette er særlig velegnet i familier, hvor det er små og store søsken, eller kjæledyr som kunne bli fristet til å blande seg i leken.

Ønsker du litt mer frirom til barnet ditt men fortsatt sikkerhet? Så kan du ta en titt på vårt utvalg av sikkerhetsgrind til barn. Vi har et stort utvalg av produkter innenfor barnesikring, så du kan skape et sikkert hjem for barnet ditt.

  

Gode råd om lekegrinder

Før du anskaffer deg en ny lekegrind, kan du med fordel gjøre deg følgende overveielser, for å sikre at du kommer herfra med det helt rette for deg og din familie. 

  • Hvilke materialer appellerer til deg?

  • Skal den være stasjonær eller skal den være på hjul?

  • Skal det være mulig å slå den sammen eller skal den være i en fast ramme?

  

Et godt utgangspunkt er å spør deg selv – hva er barnets behov og hvilke funksjoner passer best inn i hverdagen din? Mangler dere den klassiske, store lekegrinden, som kan passe inn i de fleste rom, eller er dere på jakt etter en mobil lekegrind, som kan tas med neste gang dere skal på helgetur? Før du bestemmer deg, anbefaler vi at du setter deg godt inn i hva som er ute på markedet, og hvilke modeller som er best i test. Vi står naturligvis klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.

  

Topp kvalitet og service til lave priser

Her i Pixizoo strekker vi oss etter å være konkurransedyktige! Ikke bare på priser, men også på servicen av kundene våre. Det er derfor viktig for oss, at du ikke bare får et produkt som du er fornøyd med, men også en behandling som vi selv ønsker å få. For oss handler det kort og godt om å kunne yte god kundeveiledning i øyehøyde.

Så skulle du sitte med noen former for spørsmål til produktene våre eller deres spesifikasjoner, er du mer enn velkommen til å kontakte oss.