★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Lekekjøkken

Står du og leter etter et lekekjøkken til barnet ditt? Med et lekekjøkken kan barnet ditt bruke mangfoldige timer på å etterligne de voksnes verden - det er ikke bare moro, men også godt for barnets naturlige utvikling. Vi forhandler lekekjøkken av de populære merkene som Hape, BRIO, Kidkraft, New Classic Toys, Dantoy og mange flere.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 2

Side:
  1. Side 1 av 2

Et lekekjøkken støtter barnets utvikling 

Barn er noen nysgjerrige små vesen, og de er veldig oppmerksomme på hva som skjer rundt i omgivelsene. Det er de voksnes verden, som er den største inspirasjon for barnets lek. De observasjoner de gjør seg om denne verden, bruker de i deres lek, og det er veldig viktig. For det er gjennom leken, at de utvikler seg både fysisk, motorisk og sosialt. Leketøy som etterligner de voksne verden, støtter derfor barnets naturlige utvikling. Et lekekjøkken er perfekt til dette. Barnet kan nemlig leke i lekekjøkkenet at det lager mat, baker, vasker opp - ja det er kun fantasien som setter grenser.

  

Et stort sortiment av lekekjøkken 

Vi har et stort sortiment av lekekjøkken i god kvalitet. De finnes i mange varianter og designs. Vi har bl.a. den klassiske BRIO komfyr, som du sikkert også hadde da du var barn. Vi har det populære Kidkraft lekekjøkken i tre, som inneholder kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, ovn, vask og skap. Og vi har også lekekjøkken i plastikk som f.eks. Dantoys. Ta en titt på siden vår, og du skal nok finne et lekekjøkken, som oppfyller nettopp deres behov og som faller i god smak!

Er du interessert i mer fra BRIO? Her hos Pixizoo har vi et stort utvalg, og det er sikkert mye av leketøyet du kan gjenkjenne fra din egen barndom.

   

Massevis av tilbehør!

Vi har et stort utvalg av lekemat og tilbehør til lekekjøkkenet. Leken fortsetter med å utvikle seg med ny lekemat. Forestill deg hvor fint barnets lekekjøkken vil bli, hvis barnet kan skjære lekker frisk frukt, lage en god kopp kaffe, servere eksotisk sushi, eller lage en mesterlig kakedeig med den fineste lille røremaskinen.

Vi har også et stort utvalg av tilbehør til legekøkkener. Den lille mesterkokken kan f.eks. iføre seg et flott forkle. Leken kan også fort forvandle seg til en moro handletur med et kasseapparat som tilbehør.

   

Skarpe tilbud på lekekjøkken

På Pixizoo.no har vi skarpe priser. Vi har nemlig prisgaranti og prismatch på hele vårt utvalg. Det betyr at hvis varen blir nedsatt her på webshoppen eller hos en annen norsk webshop innenfor syv dager etter kjøpet, kan du få tilbakebetalt differansen. Så du kan  ved kjøp av lekekjøkken hos oss, være sikker på at du får det til den beste prisen på markedet. 

   

Har du spørsmål til oss, kan du alltid ringe til vårt kundeservice team på 21 89 45 55.