★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Lagerstatus
 1. På lager (959)
 2. Utvidet leveringstid (22)
Varemerke
 1. 4-GIRLZ (3)
 2. 4M (18)
 3. ALECTO (1)
 4. ARTKIDS (1)
 5. AVENGERS (1)
 6. BABY EINSTEIN (4)
 7. BANWOOD (11)
 8. BARBIE (3)
 9. BARRUTOYS (1)
 10. BERG (11)
 11. View 111 More
Pris
 1. kr49
  kr2402

Barneleker

Leketid er nesten alltid høydepunktet i et barns hverdag, og som forelder vil du sikkert også komme til å bruke mange timer på å leke sammen med barnet ditt.

Se nærmere på vårt store utvalg av leker, så kan du finne noe kjempe moro, som passer til nettopp ditt barn. Vi har blant annet massevis av lekedyr, puslespill, rangler, bamser, dukker og mange andre gode leker fra kjente merker som LEGO, BRIO, og Playmobil, som kan gjøre leken til en fest.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse
Side:
 1. Side 1 av 21

Side:
 1. Side 1 av 21

Leker hos Pixizoo.no

Pixizoo.no rommer alt hva hjertet begjærer innenfor leker - vi har alt fra utviklings-leker til motorikk-leker og sanse-leker, som passer til enhver alder og begivenhet. Så uansett hva du leter etter, så er du kommet til rett sted.

Det er vår klare målsetting, å hele tiden utvikle og tilpasse Pixizoo.no til kundens behov og ønsker, og alltid være med på nyeste trend og tester. Det er derfor massevis av inspirasjon å hente til leken, når du fordyper deg i vårt lekeunivers til småbarn. 

  

Leketid – er lik med kvalitetstid

Vi har både leketepper fra Tiny Love og Fischerprice, som får frem alt det barnets sanser har bruk for. Hvis barnet ditt er i det musikalske hjørnet, har vi også et godt utvalg – alt fra trommesett til barne-piano. Vi har dukker i allverdens utgaver fra Smallstuff, Sebra og Cirkeline.

Har du dessuten sett vårt store utvalg av BRIO tog og togbaner, som er med på å gjøre leken til noe helt særlig? Med vårt store utvalg er det BRIO leker til barn i alle aldre.

Til eldre barn har vi nesten alt innenfor LEGO, så ta en titt på alle valgmuligheter her.

Vi har også biler fra Bruder, så det er rik mulighet for å leke utenfor i sandkassen. Vi har også gynger, som kan henges opp i hagen. Når leken er over, har vi også et godt utvalg av oppbevaringsmuligheter, som passer inn på barnerommet og gir det et eget unikt preg.

   

Velg de rette lekene

Barn utvikler seg raskt, og det kan derfor være utrolig vanskelig å følge med på hva som er interessant og når.

Som forelder ønsker man å gi kun det beste til barna sine, men hvordan vet man hva som er det beste? Barnet skal stimuleres, men ikke overstimuleres – lek skal være lærerikt, men også gøy. 

Det er ikke enkelt å holde styr på hva man skal kjøpe til den kjære leketiden. Her kommer vi i Pixizoo.no gjerne til unnsetning i forsøket på å gjøre jungelen av leker enklere å navigere i. Vi har blant annet et utvalg av babyleker, så som biteringer, rangler og uroer, som passer perfekt til de helt små.

Når barnet ditt kommer i 1-2 års alderen, er det kanskje gåvogner og gyngehester som er mest populært. Når det er sommer kunne det også være spennende med et babybasseng. I 3-5 års alderen begynner puslespill og brettspill å være underholdende, så det har vi selvfølgelig også et stort utvalg av her.

Hos oss finner man også populære og trendy leker, som blant annet tøffe figurer og lekesett fra Paw Patrol, og de klassiske lekene som modellervoks fra Play-Doh, som er en hit i mange år frem. 

En annen barnefavoritt er de morsomme ballbassenget. Er du klar over at du kan bruke et ballbasseng helt fra når barnet er en liten baby? Det kan du, og derfor kan det bli en hit i veldig mange år. Ta en titt på hva dere skal ha med hjem til leken.

  

Topp kvalitet og service til lave priser

Vi strekker oss etter å være konkurransedyktige, ikke bare på priser, men også på servicen av kundene våre. Det er derfor viktig for oss, at du ikke bare får et produkt som du er fornøyd med, men også en behandling som vi selv ønsker å få. Derfor er du mer enn velkommen til å kontakte oss, og kundeservice sitter klar til å gi gode råd og hjelpe deg med å finne den beste løsning til deg og barnet ditt, uansett om det omhandler lek eller annet.