★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Lagerstatus
 1. På lager (40)
Pris
 1. kr89
  kr2699
Materiale
 1. Tre (1)
 2. Bomull (2)

Matstoler

Hvis du finner den rette matstolen, så har du et møbel som barnet ditt kan bruke i flere år. Derfor kan det godt betale seg å bruke litt tid på å finne den stolen som passer best til barnet ditt, og som oppfyller samtlige av de kravene du har. Se vårt store utvalg af matstoler nedenfor.

 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

La deg inspirere av alle fordelene ved matstolen  

Det er både hyggelig og praktisk å ha en matstol til barnet ditt. Når hele familien sitter ved bordet, er det hyggelig å ha barna sittende i en matstol, slik at de når opp i bordets høyde og kan være selskapelige med resten av familien.

Ved hjelp av stolen vil barnet ditt også spise sammen med dere i øyehøyde, og lære av dere voksne, ved nysgjerrig å observere hvordan dere spiser.

Når barnet ditt er klar til å spise mat, så er stolen nærmest uunnværlig. Det gir barnet ditt et sikkert sted å eksperimentere med maten og alle de nye smakene som de skal til å bli kjent med. Det blir også lettere for deg å støtte og holde øye med barnet under måltidet. 

  

Hvordan velger jeg den rette matstolen?  

Vår online shop er fylt med matstoler, og de kan fås i et veldig variert utvalg, både i forhold til design, kvalitet og pris. Men det kan være vanskelig å finne ut av hvilken matstol du skal velge. Det er flere viktige parametre –  sikkerheten skal være i topp, men også stolens ergonomi og rengjøring kan ha stor betydning. Barnets mat vil med garanti sitte fast i stolens kroker og revner, og hold derfor alltid øye med om stolen har områder, som er vanskelige å rengjøre. 

Det er i tillegg en veldig god idé å velge en stol, som er solid og holdbar nok til at den lille bruker den daglig. Velger du en stol i litt bedre kvalitet, så vil du oppleve at det bedre kan betale seg med tiden, og at barnet ditt samtidig sitter bedre. 

Noen modeller er ideelle til å ha hjemme og noen er lette å ta med, når dere skal på besøk hos andre eller på hytta. Det smarte er nemlig at noen av stolene ikke veier særlig mye, og kan deles i flere deler, slik at de lett kan transporteres når dere er på farten. Mange stoler kan også brukes i flere år, da de kan tilpasses til barnets utvikling. Det er en veldig smart funksjon, idet du slipper å skulle investere i en ny etter kort tid.

Det kommer an på den enkelte modell, hvor lang tid barnet ditt kan få glede av stolen. Noen modeller kan brukes inntil barnet ditt er 3 til 4 år, mens andre matstoler holder hele barndommen –  ja faktisk, så kan de også brukes av voksne. De matstolene som kan brukes i mange år, er dem hvor det er mulig å justere setehøyde, setedybde og fotstøtte, slik at stolen alltid følger med barnets utvikling. 

   

Smart tilbehør du ikke kan unnvære  

I vårt sortiment finner du også tilbehør til matstoler. Når barnet er et spedbarn, vil det med flere av stolene være nødvendig med ett innlegg, inntil barnet har lært å sitte selv. Man kan få mange forskjellige varianter av behagelige innlegg og puter til stolen, slik at barnet ditt alltid sitter komfortabelt og mykt i stolen, og som samtidig lett kan vaskes i vaskemaskinen. Til flere av våre stoler er det også mulig å tilkjøpe et lite bord, som klikkes på stolen, og dermed gir barnet sitt eget bord.

Dette er spesielt nyttig til små barn, som enda ikke kan nå spisebordet fra matstolen. Det som er kjempe smart med et avtakbart klikk-bord, er at det gjør at stolen også kan brukes på forskjellige måter, og hvis det ønskes, kan bordet alltid klikkes av igjen, slik at stolen kan komme helt inntil spisebordet. Det vil bringe familien enda tettere sammen under måltidet.  

  

Alltid lave priser og god service 

Vårt formål er å hjelpe nye foreldre i hele landet, og vi går etter å være konkurransedyktige, ikke bare på priser, men også den service vi tilbyr kundene våre. Her hos Pixizoo har vi et bredt utvalg av matstoler, som yter optimal støtte og er av høy kvalitet.

Blandt de mest populære stoler, finner du den klassiske Tripp Trapp stolen, Leander stol og Kinderkraft stol. La deg inspirere av vårt brede sortiment –  du vil med garanti finne en som matcher både ditt og barnet ditt sitt behov, til den beste pris. Våre modeller fås i flere forskjellige farger, designs og med hver deres smarte funksjoner. Du finner for eksempel modeller i rosa eller grønn, men også i mer nøytrale farger som hvit eller svart.  

Hvis du har spørsmål til våre produkter eller deres spesifikasjoner, er du mer enn velkommen til å kontakte oss via chatten, på kundeservice på telefonnummeret: 21 89 45 55 eller på kundeservice@pixizoo.no. Her sitter våre serviceinnstilte og dyktige medarbeidere alltid klar til å gi gode råd og hjelpe deg med å finne den beste stolen til deg og barnet ditt.