Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- | kod: kjop6000

Mountain Buggy

Med sine innovative klappvogner har Mountain Buggy gjort det mulig for foreldre i hele verden å leve et liv helt uten begrensninger. Vognene er kjent for sine kompromissløse kjøreegenskaper og sitt funksjonelle design, som gjør det mulig for hele familien å komme omkring uansett terreng og ujevnheter. Hos Pixizoo har vi et bredt utvalg av Mountain Buggys vogner, så uansett hvilke krav du stiller til din klappvogn, har du god mulighet for å finne den helt riktige vogn.

Det finnes ingen produkter som matcher søkingen din.

Historien bak Mountain Buggy – en far og hans drøm

Mountain Buggy har produsert innovative barnevogner til aktive foreldre siden 1992. Virksomheten ble etablert som følge av en fars behov for å skape en praktisk klappvogn, som kunne klare alle typer terreng. I begynnelsen ønsket han bare å gjøre det mulig for seg selv å ta med sin nyfødte baby på tur, når han av og til bestemte seg for å dra på tur og utforske de vakre fjellstiene i New Zealand. Med tiden vokste drømmen seg større: hans misjon ble deretter å gjøre det mulig for nybakte foreldre i hele verden å leve et liv uten begrensninger. Med presisjonsteknikk skapte han grunnlaget for Mountain Buggys legendariske terreng-barnevogner. Hvert eneste produkt er utviklet med øye for detaljen og både design og teknologi er i en klasse for seg selv. I løpet av årene har Mountain Buggy oppnådd stor popularitet blant foreldre i hele verden, fordi de med sine rene linjer og funksjonelle stil har gjort det mulig for aktive foreldre å forfølge en sund livsstil.

 

Stort utvalg av Mountain Buggy produkter

Fra nyfødte til småbarn, fra fjellstiene til byens gater – med Mountain Buggy er mulighetene uendelige. Så uansett hva du er på jakt etter, har du rik mulighet for å finne den vognen, som passer til akkurat din families behov og ønsker, når du går på oppdagelse i vårt store utvalg. Vi har vogner til alle typer terreng og de fleste av modellene finns både som single- og tvillingversjoner.

 

Dessuten finner du et stort utvalg av tilbehør som regntrekk, bakkebord og koppholdere, som gjør det mulig for deg å skape presis den vognen du ønsker til deg og ditt barn. Felles for alle Mountain Buggys produkter er at selve materialevalget er nøye utvalgt med henblikk på å minimere påvirkningen av miljøet. Det består derfor av over 90 % gjenbruksmaterialer.

 

Som foreldre bekymrer vi oss om sikkerheten

Designet og teknologien, som kjennetegner Mountain Buggys vogner, har utviklet seg gjennom årene, og misjonen deres om å produsere topp-produkter har ført til et høykvalitets-materialevalg, innovative designs og et kraftig testprogram. Som forelder kan du derfor være helt sikker på at sikkerheten er i topp, når du velger en klappvogn fra Mountain Buggy. Alle produkter har vært igjennom de obligatoriske testprogrammer for å sikre at vognene lever opp til verdensomspennende sikkerhetsstandarder. Dessuten får du en vogn, som du kan bruke og nyte i mange år fremover.

Kontakt oss

En god klappvogn kan være en 'life saver' i mange situasjoner, men valget av vogn kan være litt av en jungel. Det finns et utall av forskjellige modeller. Er du det minste i tvil om hvilken, som egner seg best til din families behov, er du velkommen til å kontakte oss – enten på telefonnummer 219 84 555 eller på kundeservice@pixizoo.no. Her sitter våre kompetente og flinke medarbeidere alltid klar til å veilede deg og hjelpe deg med å finne den beste løsning til deg og ditt barn.