★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Lagerstatus
 1. På lager (10)
Pris
 1. kr29
  kr2778
Med kamera
 1. Nei (2)
 2. Ja (1)
Talk Back
 1. Ja (2)
 2. Nej (1)

Neonate

Neonate er resultatet av en nybakt norsk fars søken etter den perfekte babyalarmen. Det er ingen overraskelse at utvalget på markedet ikke levde opp til hans forventninger. Med bakgrunn i elektronikkbransjen ble det farens mål å utvikle og produsere de beste, sikreste og mest brukervennlige babyalarmer på markedet. I dag er Neonate noen av de mest populære babyalarmer – og det er det en god grunn til. Alarmene har helt fra begynnelsen vunnet fler ”best i test” og forbrukertests. Her finner du de populære babyalarmene BC5800D og BC6500C og den smarte alarm med videofunksjon, BC8000DV.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Neonate babyalarm - når kun det beste er godt nok!

Neonate er resultatet av en norsk fars søken etter den perfekte babyalarmen. En babyalarm med et system, som levde opp til hans forventninger som far og som teknikkekspert. Med bakgrunn i egen ekspertise innen teknologi-industrien sier det kanskje seg selv at han ikke fant et produkt, som oppfylt hans krav. Derfor bestemte han seg for å utvikle en babyalarm selv – og slik ble Neonate født! Neonate er et nytt konsept innen babyalarmer. Neonates mål er å utvikle kvalitetsprodukter, som er blant de mest brukervennlige på markedet, kombinert med de beste og mest intelligente funksjoner. Hver modell har en unik funksjon eller en kombinasjon av flere funksjoner.

 

Neonate BC5800

Neonate BC5800D er den mest populære babyalarm fra Neonate og er i stor grad en bestseller. Modellen har gode egenskaper som: rekkevidde på opp til 800 m og 70 timers batteritid (turboladning på kun 3-4 timer). Dessuten gir alarmen beskjed hvis du kommer for langt bort fra rekkevidden, hvis batteriet er flatt eller hvis temperaturen endrer seg (virker ned til -19 grader). Alarmen er liten og handy, for den er ikke større enn en vanlig mobiltelefon. Dessuten har den vibrator, så du ikke blir forstyrret av lyden hvis du er sammen med mange mennesker, eller dersom du støvsuger og ikke kan høre at barnet gråter på grunn av bråket fra støvsugeren.

Stråling kan ikke unngåes ved digitale alarmer - men denne babyalarmen utgir veldig lav stråling.

Hvis du liker å holde øye med de gode tilbudene, er du kanskje heldig å finne en Neonate babyalarm på vår tilbudsside.

 

Neonate BC6500D

Neonate BC6500D er en litt dyrere og mer eksklusiv utgave av BC5800D. Den lille fancy tingen kan også oppnå en rekkevidde på opp til 800 m og har minimal stråling. Dessuten har alarmen en funksjon, som gjør at det slett ikke er stråling, mens barnet ligger og sover. Akkurat som modellens "lillesøster", gir også denne modellen informasjoner om temperatur og batterinivå, og den gir beskjed, hvis du kommer uten for rekkevidden. Skjermen har også nattlys-funksjon, så lyset ikke skjærer i øynene på barnet. Alarmen har et digitalt sendesystem, som filtrerer bort udnødvendig støy i området. Den helt store endring fra BC5800D er at denne modellen har talk-back funksjon, så du kan snakke til ditt barn og trøste på den måten. Modellen har også mulighet for å koble opp til tre baby-enheter til den samme foreldre-enhet på en gang. Det er et stort pluss, dersom du har flere barn som sover på samme tid.

Modellen finnes av og til på vår tilbudsside.

Neonate BC8000DV

Neonate BC8000DV er inntil videre Neonates mest eksklusive og funksjonsfulle babyalarm til dato. Det nyeste medlem i familien har kamera, så du kan følge med i hva barnet driver med eller om det sover trygt og godt. Modellen har en rekkevidde på videoforbindelsen på opp til 300 m og dessuten en rekkevidde på 800 m for lydforbindelsen. Du bestemmer selv om du vil ha bare lyd, bare video eller begge deler. Modellen kan innstilles, så det kun skapes forbindelse, hvis barnet sier lyder – og på den måten sparer du på batteriet. Modellen har åtte infrarød lamper, så bildet også er bra, selv om det er mørkt i barnevognen eller på rommet. Dessuten har den funksjoner som talk-back funksjon og nattlampe og den kan brukes helt ned til -19 grader. I pakken er det også monteringssett, så du kan sette fast enheten på barnevognen, på sprinkelsengen eller i vinduet.

 

Neonate Monteringssett

Neonate monteringssett finnes bl.a. til modellene BC5800D og BC6500D. Monteringssettene gjør det mulig for enhetene å sitte fast på flere forskjellige måter og steder. Bl.a. sugekopper, som gjør det mulig å sette fast babyalarmen på et vindu, og borrelås, som kan settes fast på sprinkelsengen. Dessuten er det belteklips og bakstykker, som gjør det mulig å sette fast alarmen på mange ulike steder.