Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- | kod: kjop6000

Sebra

Sebra er en dansk designvirksomhet, som ble grunnlagt i 2004. Virksomheten produserer alt fra møbler til små accessories, som skal være med til å pynte på barnerommet. Om det er de morsomme og fargerike ammeputer eller en av de søte gyngedyrene du er på jakt etter, så har Sebra en variant, som passer til nettopp din smak. Se det store utvalg av ammeputer, sengetøy, leketøy og mye mer i vår webshop.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 3

Side:
  1. Side 1 av 3

Kjøp de populære Sebra sengekanter, dukkevogner og tepper her!

Sebra Interiør er en dansk-eid virksomhet, som produserer alt fra leketøy til stelleputer og andre accessories. Virksomheten ble startet av Mia Dela i 2004, og hele idéen bak Sebra stammer fra den gangen da hun selv ble mor og derfor for første gang skulle innrette et barneværelse. Hun innså hvor vanskelig det var å finne lekkert barneinteriør, som designmessig falt i hennes smak og der kvaliteten var god. Dette ble startskuddet til merket Sebra, som hun deretter startet. Hennes bakgrunn som mor og designer har vist seg å være en suksessfull kombinasjon, for hennes kreative påfunn har vunnet stor begeistring blant nybakte foreldre i hele verden.

 

Sebra går veldig opp i innovative designs

Sebra Interiør er kjent for sine moderne designs, der de på raffinert vis kombinerer nytenkende fargevalg med gamle håndverksformer som hekling og strikking. Produktene deres er laget i hånden og fremstilt i rene naturmaterialer som tre, ull og bomull. Produktene lever både opp til kravene til barnas kreativitet og foreldrenes krav til kvalitet og sikkerhet.

Det flotte interiør er utviklet med sans for detaljen og er perfekt til å pynte på alle barneværelser. De ulike produkter kommer både i de helt typiske jente- og guttefarger, men også i mere kjønnsnøytrale pastellfarger, som vil behage enhver smak – dette er særlig praktisk, fordi man da har mulighet for å gjenbruke tingene, hvis det kommer et barn til, kanskje i et annet kjønn.

Så står du og mangler noen søte og kreative designs, som du kan innrette barnerommet med, kan du med fordel gå på oppdagelse i vårt store utvalg av Sebra-produkter. Fordyp deg i et univers av nordisk design og la deg inspirere av de mange ulike interiør-muligheter. Her er det rik mulighet for å finne akkurat det du står og mangler til å innrette barnerommet med.

 

Vi har et stort utvalg av Sebra-produkter hos Pixizoo

Vi har stort set alt hva du trenger fra Sebra. Vårt sortiment omfatter stelleputer i alverdens farger, så det er til både jenter og gutter. Dessuten har vi sengekanter, sengetøy og puter. Vi har også forskjellige uroer og tepper, så det er god mulighet for å designe barnerommet og la fantasien få fritt spill. 

Er du på jakt etter ny inspirasjon til hvordan du kan innrette barnerommet på en stilfull måte, kan du se den siste nye katalogen fra Sebra her. Der finner du en masse gode idéer og tips til hvordan du med få midler kan forvandle barnerommet og gi det et nytt kreativt strejf, som behager både barn og voksne.

 

Toppkvalitet og -service til lav pris

Her i Pixizoo jobber vi hardt for å være bedre enn konkurrentene, både når det gjelder priser og servicen. Det er derfor viktig for oss at du ikke bare får et produkt du er fornøyd med, men at du også får en service, som vi selv ønsker å få. For oss handler det egentlig bare om at vi skal gi deg den allerbeste kundeveiledning, tilpasset deg og dine spørsmål. Vi vet at det som nybakte foreldre kan være en kjempe utfordring å finne rundt i den store jungelen av merker og produkter, så dersom du sitter med noen spørsmål til våre produkter eller spesifikasjoner på produktene, er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Du kan kontakte oss på vår kundeservice-telefon på 219 84 555 eller på kundeservice@pixizoo.no. Her sitter våre kompetente og flinke medarbeidere alltid klar til å rådgi deg og hjelpe deg med å finne den beste løsning til deg og ditt barn.