★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Sengetøy

Sengetøy er en viktig del av et sovemiljø, spesielt hvis du ønsker et bestemt uttrykk. Det beskytter både dyne, pute og madrass, og så er det med på å pynte fint opp på barnerommet. Her på siden er det noe for enhver smak, enten du eller barnet liker mønster, rolige farger eller striper. Ta en titt rundt på siden og la deg inspirere!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 3

Side:
  1. Side 1 av 3

Hva er viktig, når jeg kjøper sengetøy?

Når du kjøper sengetøy til barnet ditt, er det selvfølgelig viktig, at det er i den rette størrelse. I tillegg er det også essensielt å overveie hvilket materiale, som passer til barnet ditt. Her hos Pixizoo har vi et stort utvalg av sengetøy i herlig økologisk bomull, f.eks. Done by Deer sengetøy. Det passer til de fleste barn, da det er mykt og herlig, og gir god komfort. 

Det er viktig å velge sengetøy av god kvalitet, slik at du passer godt på dyne, pute og madrass, som alt sammen er utsatt for mye slitasje i dagligdagen.

   

Gode råd til sengetøy til barnet ditt

Barn har vanskeligheter ved å temperaturregulere før de er 2 år, da senteret i hjernen som styrer dette, ikke er utviklet før da. Derfor er det viktig å sørge for, at barnets omgivelser er optimale for god sovekomfort. Den optimale temperatur ved søvn er 16-20 grader. Velg derfor en dyne og noe sengetøy, som passer til hvor varmt barnet ditt normalt er.

Sengetøy blir utsatt for mye støv og mange døde hudceller, så derfor er det viktig å vaske det med jevne mellomrom. Gjerne med 7-14 dagers mellomrom, og vask det ved minst 60 grader for å fjerne alle bakterier. Det er dessuten en god idé å ha 2-3 sett sengetøy, for å ha noe å bytte med når det vaskes. Så slipper du å stå på kvelden, uten noe å legge barnet ditt i.

Leggetid er heller ikke det samme uten en bamse, som gir trygghet og selskap. Se f.eks. de søteste bamsene fra Teddykompaniet. En annen uunnværlig gjenstand er selvfølgelig smokken. Her kan du med fordel kjøpe en smokk fra Philips Avent

   

Finn det sengetøyet, som passer til barnets personlighet

Liker barnet ditt best rolige farger? Eller skal det være litt mer fargerikt? Her hos Pixizoo har vi begge deler. Vi har det flotte uniforme sengetøyet fra Müsli og Sebra, og vi har det morsomme sengetøyet fra SNURK, hvor barnet ditt kan legge seg til å sove som astronaut eller prinsesse. I tillegg er det også sengetøy med et nydelig grafisk mønster, og i flotte nordiske farger. Det er noe for enhver smak.

Det kan være en veldig god idé å velge sengetøy i dempede farger til barnet, som gir en ekstra rolig omgivelse ved sengetid.

  

Bredt utvalg av tilbehør til sengetid

Vi har alltid et stort og bredt utvalg av utstyr til sengetid her hos Pixizoo. Vi har lakner, sengekanter, bamser, dyner. Ja, alt det du og barnet ditt trenger, for å skape de rette omgivelsene på soverommet. Ta en titt rundt på de forskjellige sidene, og kontakt gjerne våre flinke kundeservice medarbeidere, hvis vi kan hjelpe med noe.

Husk! Hvis du skal handle stort inn, så kontakt oss via tilbudsskjemaet, for å få et godt og uforpliktende tilbud. Vi lover å vende tilbake med et godt tilbud innenfor 24 timer (på hverdager).