★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Sengehimler

En sengehimmel kan brukes til å skape de perfekte rammer for et trygt og harmonisk sovemiljø. Den skjermer barnet ditt for lyder, lys og bevegelse. Dessuten er den også effektiv for å holde bort insekter fra ansiktet til barnet, mens det sover. En sengekant kan også være en god måte å avskjerme babyen for det som skjer rundt barnet - det gir en følelse av trygghet. Kikk rundt på siden vår og se om ikke det er en sengehimmel og/eller en sengetkant, som passer til barnet ditt.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Når er en sengehimmel en god idé?

En sengehimmel har mange egenskaper. Den kan spesielt være god til å avgrense barnets sovemiljø, så mengden av lyd, lys og bevegelse blir begrenset. Barn – og især spedbarn – bruker veldig mye tid i sengen sin, og derfor er trygghet og harmoni viktig når du skal innrette soveplassen.

En sengehimmel gir en rolig stemning, så barnet enklere finner ro og lettere sovner. Barn, og især spedbarn, får veldig mange inntrykk i løpet av dagen, så en sengehimmel kan være en veldig god metode for å skape trygge rammer med så lite støy som mulig. Om sommeren kan en sengehimmel være veldig funksjonell, når det gjelder å holde mygg og andre insekter borte fra ditt sovende barn. Med en sengehimmel nedsetter du risikoen for stikk markant.

Hvis du spør oss her hos Pixizoo, er en sengehimmel prikken over i’en i innretningen av soveplassen, for den rammer inn sengen på en vakker og stilfull måte.

 

Trygghet til alle typer barnesenger

Det finnes ulike sengehimler, og hos Pixizoo har vi noen, som bare passer til vugger, og andre, som passer til alle typer senger. Fordelen ved å bruke en, som passer til alle størrelser er at selv om sengen blir skiftet ut etterhvert som barnet vokser, så kan sengehimmelen følge med videre. Det vil derfor være noe velkjent for barnet, selv om sengen blir ny.

For å gi barnet ditt optimal trygghet i sengen, kan du tilføye en av våre mange fine sengekanter og eventuelt også en bamse og en fin uro. På den måten skaper du en hyggelig og harmonisk atmosfære ved sengeplassen. Sengekanter gir en deilig følelse av trygghet for barnet og gjør samtidig kanten på sengen myk, så barnet ikke ligger dårlig, hvis han eller hun legger seg helt oppe langs kanten.

 

Mange funksjoner i en sengehimmel

En sengehimmel har mange funksjoner, og det er lov å være kreativ i måten å bruke den på. Den kan, som nevnt, brukes til sengen, men den kan også brukes til å lage en fin og hyggelig hule i hjørnet av stuen eller på barnerommet. Tilføy noen fine puter, tepper og bamser for å skape den helt rette stemning av kos. Her kan barnet sitte og lese sin favorittbok eller se en tegnefilm, lytte til en god lydbok eller spille et morsomt spill med vennene.

 

Stort utvalg til sovemiljøet hos Pixizoo

Her hos Pixizoo har vi et stort utvalg av interiør til sovemiljøet. Se blant annet vår kategori med lekre tekstiler, der du finner alt fra komfortable dyner til flotte sengehimler og myke sengekanter her på siden. Det er alt sammen noe som skaper de helt riktige rammer for en god natts søvn.

Her hos Pixizoo gjør vi vårt allerbeste for å gi deg den service du som kunde fortjener. Vi blir utrolig stolte, når vi hører og leser anbefalinger fra folk, som har blitt glade for å handle hos oss – og vi kan se at vi lever opp til både våre egne og våre kunders forventninger til god kundeservice.