★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Lagerstatus
 1. På lager (10)
Pris
 1. kr251
  kr3599
Anbefalt alder
 1. 0-2 mnd. (1)
 2. 0-6 mnd. (1)
 3. 6-12 mnd. (1)
 4. 1 år+ (1)

Stellebord

Et godt stellebord er uunnværlig i de første årene av barnets liv. Og regner du med å få mer enn ét barn, kan det godt betale seg å investere i et stellebord av solid kvalitet, som kan tåle å bli brukt i mange år fremover. Vi har et hav av stellebord, slik at du kan finne det rette, uansett om du leter etter et vegghengt eller frittstående.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hvilket stellebord skal jeg velge?

Det er viktig at du i forveien har gjort deg overveielser om hvor stelleplassen skal være i hjemmet. Det har nemlig ofte innflytelse på, hvilket stellebord som passer til hjemmets behov. Skal stellebordet settes opp på barnerommet, eller er du kanskje ute etter et frittstående bord som kan flyttes rundt etter behov? For eksempel har vi det populære Leander stellebord eller Sebra stellebord, som er stilfulle og praktiske i bruk. 

Det finnes også vegghengte stellebord, hvis det er knapt med gulvplass eller hvis stelleplassen skal innrettes på et mindre baderom. Du vil eksempelvis kunne finne Baby Dan stellebord, som er godkjent til våtrom og derfor opplagt å plassere på baderommet. 

Hos Pixizoo kan du finne akkurat det stellebordet som passer nøyaktig til din families behov.

  

Hva skal jeg være oppmerksom på?

Med et frittstående stellebord får du en mye bedre arbeidsstilling, da du skåner både ryggen din og armene dine, og den er derfor uunnværlig i enhver barnefamilie. 

Velger du et stellebord som skal festes på veggen, er det veldig viktig at du husker at det skal plasseres i rett høyde for deg. Stellebordets høyde skal helst ikke belaste hverken ryggen din eller armene dine, fordi at du i løpet av barnets første år kommer til å skifte mange bleier, og dermed også vil bruke en del tid ved stellebordet.

      

Gjør stellebordet til en hyggekrok

Selvom det er en praktisk sak å stelle barnet ditt, er det også en god anledning til en hyggestund. Du kan enkelt innrette stellehjørnet på en måte som skaper rammene for et behagelig og trygt bleieskift.

Til stellekroken er det godt å velge en stellepute med avrunding, slik at barnet ditt ligger sikkert og trygt - dette vil også gi deg ro i magen, når du steller barnet ditt. På vår side med stelleputer, vil du finne den rette stelleputen til hjemmet deres. I tillegg kan du velge å henge en uro til baby eller en annen type stimulerende babyleketøy over bordet. Dette kan være med til å avlede barnets oppmerksomhet, hvis barnet ditt ikke er enig i at det er stelletid, eller bare for å stimulere barnet ditt under stelletiden. 

Det er ofte de små detaljene som gjør hele forskjellen. Og med disse små tipsene kan du enkelt skape plass til hyggelige stunder med barnet ditt under stelletiden. 

        

Topp kvalitet i både produkter og kundeservice

Her i Pixizoo går vi inn for å være konkurransedyktige, ikke bare på prisene, men også på servicen av våre kunder. Det er derfor viktig for oss at du ikke bare får et produkt som du er fornøyd med, men også en god kjøpsopplevelse. For oss handler det kort sagt om å kunne yte god kundeveiledning i øyehøyde.

Vi vet at det som nybakt forelder kan være en stor utfordring å finne rundt i det store hav av merker og produkter. Så skulle du bare være det minste i tvil om valg av stellebord, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på telefon: 21 89 45 55 eller på kundeservice@pixizoo.no. Her sitter våre kompetente og dyktige medarbeidere alltid klar til å gi gode råd, og hjelpe deg med å finne den beste løsningen til deg og barnet ditt.