★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Stellematter

Når den lille skatten din skal ha en tørr bleie på, er en stellematte helt uunnværlig. Som de fleste har dere sannsynligvis et stellebord i hjemmet, og for at baby skal kunne ligge godt og mykt, er det nødvendig å ha et godt underlag av høy kvalitet. Du kan se nærmere her på siden og undersøke vårt brede sortiment av underlag til stelletiden.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

En stellematte gjør stelletiden lettere  

Når barnet ditt skal ha en tørr bleie, eller klærne skal på eller av etter et bad, er det en veldig god idé å anskaffe deg et stelleunderlag. Med et stelleunderlag er det enklere for deg som forelder å sikre at barnet ditt ligger trygt og godt under stelletiden. Du skal alltid holde øye med barnet ditt under stelletiden, men stellematten gjør det lettere å holde styr på de små armer og ben, slik at barnet ikke ligger alt for urolig.  

stellemattene fås hos Pixizoo i mange forskjellige farger og med forskjellige mønstre på. På den måte kan du enkelt finne stellematten som passer best inn i hos dere. Du finner samtidig stelleunderlag fra mange forskjellige merker, slik at du uten problemer kan finne en pute som dekker de behov, som du og barnet ditt har. 

  

Hvordan rengjøres stellematten?  

Stelleunderlag fås i mange forskjellige materialer. De fleste stellemattene er produsert av 100% bomull, og mange av dem har også et trekk som er ”coated”. Det betyr at stelleunderlaget er smuss- og vannavvisende, hvilket gjør det mer praktisk og lettere å gjøre rent. Andre stellematter har også avtakbart trekk, som enkelt kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader. Vær oppmerksom på at hvis puten har et trekk med mønster eller er coated, skal det ved vask vendes med vrangsiden ut.  

Du kan også få en stellematte som er en mer alt-i-en løsning. Det finnes nemlig stelleunderlag som er produsert i et fint skummateriale, som er et veldig mykt materiale for babyen din å ligge på og ta på. Med en stellematte av skum, har du en stelleplass som er lett å gjøre ren, og du slipper samtidig å skulle bekymre deg om, hvilket trekk du skal velge. stellematten av skum er designet til hverdagen med barn, da overflaten er helt tett, slik at ingen væsker kan trenge inn i materialet. Hos Pixizoo finner du stellematter som kan dekke enhver families behov – det er noe for alle.  

  

Mange forskjellige merker hos Pixizoo  

Stelletiden med den lille nyfødte babyen eller større barn, har stor betydning for barnas oppvekst. Det er en viktig del av barnets trivsel, da man som forelder og barn kan få veldig mange gode stunder ved stellebordet. Det er derfor viktig at du sørger for å gjøre stelleplassen til et trygt og velkjent sted for barnet ditt, og at du samtidig sørger for at det er hyggelig, og ikke minst så komfortabelt som mulig. Hos Pixizoo har vi alt du trenger til stelletiden, enten det er et stellebord med oppbevarings plass, et stelleunderlag, en stellematte, eller noe helt annet. Her kan det blant annet nevnes kjente merker som Småfolk, Done by Deer, Leander, Franck & Fischer, FILIBABBA og Sebra. Hos Pixizoo kan du også få engangsunderlag, som kan bortskaffes etter bruk. 

  

Vi står klar med rådgivning, slik at du får det du trenger

Hvis du skulle ha spørsmål til noen av våres produkter, er du mer enn velkommen til å kontakte oss her på siden. Kontakt os på kundeservice@pixizoo.no eller på tlf. 21984555. Hos Pixizoo er det viktig at du som kunde får den hjelp og rådgivning som du trenger. Vi har mange dyktige medarbeidere som står klar til å hjelpe deg, hvis du skulle få bruk for det. Det finnes ingen dumme spørsmål, og vi guider kundene våre i den retning som passer til deres ønsker og behov. Vi kan hjelpe deg med å finne stelleunderlag, enten det er til hjemmet, eller til når du er på farten. Vi lytter til våres kunder, slik at de får et produkt som dekker alle behov og ønsker. På den måte er vi hos Pixizoo alltid 100 % sikre på, at kundene føler at de får den helt rette behandling.