★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Stellevesker

En stelleveske blir en trofast venn, som følger med i de første årene av barnets liv. Det skal stilles store krav til en stelleveske, som skal kunne tåle å være med på farten hver eneste dag. Derfor har vi hos Pixizoo, vært veldig kresne om å ha det perfekte utvalget av stellevesker. Både kvalitet, funksjonalitet og design spiller en stor rolle - for en stelleveske er nemlig ikke nice to have, det er need to have. Se vårt utvalg af stellevesker nedenfor.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Stort utvalg av tellevesker

En stelleveske er en av de accessories, som du kommer til å bruke stort sett hver dag i de første årene med babyen din. 

Uansett dagens gjøremål og hvor du er på vei hen med babyen din, så kan du være sikker på én ting: du kommer til å få bruk for å ha en stelleveske i nærheten. Derfor strekker vi oss etter å føre et bredt utvalg, slik at du kan finne den helt rette stellevesken til deg og babyen din. Så uansett om du leter etter en stelleveske i skinn med en flott logo eller en med et enkelt og stilrent design, så har vi noe for deg! Vi har naturligvis prisgaranti på alle vesker, så finner du samme veske billigere et annet sted enn hos oss, så matcher vi prisen. 

Vi har stellevesker fra de populære Storksak og  DAY Birger et Mikkelsen, og mange andre merker. Felles for dem alle, er at de kombinerer smart design med høy funksjonalitet og kvalitetsmaterialer, slik at du kan nyte vesken din i mange år.

   

Stil og design

Bare fordi at man har blitt forelder, betyr det ikke, at man ikke lenger går opp i stil og design. Derfor ønsker vi ikke kun å presentere nybakte foreldre for de typiske barnemerkene, som har fokus på funksjon og komfort. Vi vil gjerne gi den moteinteresserte forelder et spennende utvalg av stellevesker fra anerkjente motebrands som f.eks Day Birger et Mikkelsen.

Her finner du barnevennlige kreasjoner i et stilsikkert og sofistikert design. Selv om veskene er pene, så har vi sørget for å velge stellevesker i et så enkelt design, at de fint kan brukes av både mor og far.

   

Funksjon

Den perfekte stellevesken skal romme både bleier, skifteklær og ting til mor og far. Dette har vi selvfølgelig tatt høyde for, og du finner derfor et stort utvalg av romslige vesker med massevis av plass, til alt det man har bruk for på farten.

Våre vesker består av mange forskjellige lommer og rom, som gjør det enkelt og oversiktlig å organisere sine ting. Til tross for at våre stellevesker kommer i et hav av forskjellige stilarter, så har samtlige modeller til felles at de er fremstilt i en lekker kvalitet og utstyret med mange funksjonelle detaljer.

   

Det skal du gå etter når du velger stelleveske

En stelleveske er en god investering, men det kan noen ganger være vanskelig som nybakt forelder å vite hvilke egenskaper man skal se etter i en stelleveske. 

Er du tvil om hva du skal kikke etter, får du her våre beste guidelines:

 • Gå etter en stelleveske med mange rom. Det gjør det enklere for deg å organisere alle tingene dine og holde dine egne ting adskilt fra barnets ting.
 • Gå etter en stelleveske med et tilhørende stelleunderlag, som er lett at gjøre rent.
 • Gå etter en slitesterk og romslig stelleveske.
 • Gå etter en stelleveske med en justerbar skulderstropp.
 • Gå etter en stelleveske som er lett å åpne, slik at du raskt og enkelt kan få tilgang til tingene.

  

Topp kvalitet og service til en lav pris

Her i Pixizoo går vi etter å være konkurransedyktige, ikke bare på priser, men også på service til kundene våre. Det er derfor viktig for oss, at du ikke bare får et produkt som du er fornøyd med, men også en behandling som vi selv ønsker å få. For oss handler det kort og godt om å kunne yte god kundeveiledning i øyehøyde. 

Vi vet at det som nybakt forelder kan være en kjempe utfordring, spesielt med tanke på å finne rundt i det store hav av merker og produkter. Så skulle du sitte med noen former for spørsmål til produktene våre eller spesifikasjoner, er du mer enn velkommen til å kontakte oss.

Du kan enten kontakte oss via chatten, på kundeservice på telefon: 21 89 45 55 eller på kundeservice@pixizoo.no. Her sitter våre kompetente og dyktige medarbeidere alltid klar til å gi gode råd og hjelpe deg med å finne den beste løsningen til deg og barnet ditt.