Få 10% ekstra ved kjøp over 6000,- | kod: kjop6000

Lagerstatus
 1. På lager (4)
 2. Utvidet leveringstid (3)
Pris
 1. kr294
  kr9698

Thule

Svenske Thule ble grunnlagt i 1942. Siden begynnelsen har Thule-brandet henvendt seg til utendørsentusiater og aktive mennesker og familier. Med en sykkeltilhenger eller tilbehør fra Thule er alle forutsetningene på plass for at du og de du er mest glad i sammen kan dra ut og oppleve verden. Se det store utvalg av Thule og finn det perfekte produkt til nettopp dere!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høy-Lav
 • Pris: Lav-Høy
 • Best bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Om Thule

Thules mål er å hjelpe mennesker med best mulig å kunne leve et aktivt liv. Derfor er Thules funksjonelle produkter utviklet og designet, slik de kan brukes til aktive naturmennesker. Hos Thule vet man at det kan være vanskelig å komme avgårde og dyrke de aktiviteter man elsker, når man har små barn. Dette er helt imot Thules filosofi og derfor har de løst problemet med de mange forskjellige produktene til barnefamilier.

Noen eksempler på produkter, som kan gjøre det enklere å komme seg avgårde med familien, er Thules multifunksjonelle tilhengere og sykkelstoler. Multitilhengeren gir deg mulighet for å ta med 1 eller 2 barn, når du skal ut og løpe, gå en tur, sykle eller gå på ski. Det er dessuten plass til at du kan ta med alt det du trenger på turen.

Thules produkter er i veldig høy kvalitet, og de er utviklet, så de best mulig kan være en hjelp for mennesker, som trives med å være aktive i naturen.

 

Thules komfort og kvalitet

Hos Thule er både kvalitet og sikkerhet i fokus, når produkter blir utviklet. Derfor er Thules produkter laget for å leve opp til behov og krav hos både bruker av og passasjer på produktene. Produktene deres til barnefamilier er utviklet, så de kan tilpasses perfekt til barnet som passasjer. Dette gjelder både klappvogner, multitilhengere, sykkelstoler og de mange andre produkter som Thule lager til barnefamilier. 

Det er ikke bare komforten for barna det er tatt høyde for – produktene kan også innstilles, så de passer til den person, som bruker dem. Derfor kan de ulike voksne, som bruker produktene enkelt og kjappt innstille og tilpasse produktet til seg. Med Thules produkter får du høy kvalitet og god komfort for både bruker og passasjer.

  

Thule-produkter

Vi har nøye utvalgt de produkter vi forhandler fra Thule, og du finner det store utvalg her på shoppen. Vi har valgt å ha de produkter fra Thule, som gavner barnefamiliene mest muligt.

Her på siden finner du mange forskjellige produkter, blant annet multitilhengere, sykkeltilhengere, sykkelstoler og løpevogner. Du finner selvsagt også tilbehør til disse produkter på shoppen.