★ Spar 20% på tusenvis av produkter | SHOP HER ★

Tiny Republic

Tiny Republic har skapt en serie av de fineste produktene til barn og babyer, som inneholder alt fra barnemøbler og dekorativt interiør, til funksjonell og praktisk oppbevaring. Alt sammen produkter som er med på å skape et helt unikt univers på ethvert barnerom. Gå på oppdagelse i fantastiske Tiny Republic hos Pixizoo.
  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 3

Side:
  1. Side 1 av 3

Skandinavisk design med kant

Tiny Republic er til deg som ønsker å skape et hjem, hvor det er plass til at du og familien din kan koble av og la tiden stå stille i et øyeblikk. Deres produkters design er naturlige, rå, og i moderne rolige farger, som kan gi hjemmet ditt en unik kant. Men hos Tiny Republic stopper det ikke ved nydelig design - nei, for deres produkter er tilogmed også funksjonelle! For eksempel kan du løfte bordplaten på deres kurv av svart metall, og på den måte får du både plass til oppbevaring og bordplass. Her kan du altså få produkter, hvor stilrent design og funksjonalitet til rimelige priser, går hånd i hånd. Med Tiny Republic har du dermed alle ingrediensene til å skape det perfekte hjem.

   

Hyggelig atmosfære og koselig stemning med Tiny Republic

Hva er hygge? Det er uten tvil et ord vi skandinavere elsker å bruke, og som er kjent i resten av verden. Ganske enkelt - vi elsker hygge. Hygge skapes best i trygge omgivelser og med et behagelig selskap. Hygge kan være en dempet belysning fra lyskjedene, mens familien er samlet i stuen med et brettspill. Hvor man bare slapper helt av i kroppen, og nyter nuet i et rom fylt med hjertevarme. Tiny Republic gjør det mulig å få innrettet så hyggelige rammer, at hverken du eller barnet ditt har lyst til å forlate den lille familie boblen igjen. Så altså - hva er hygge? Det er Tiny Republic.

   

Skap rom for kreativ utfoldelse

En god stol er viktig, når man gjerne vil sitte og fordype seg i fantasifulle kunstverk. Skap et hyggeligt sted å tegne og være kreativ, med Deco stolene fra Tiny Republic. Deco stolene er produsert i et klassisk nordisk design, og kanskje har du sett dem før i en voksen utgave? Deco barnestolene er nemlig inspirert av de klassiske spisebordstolene til voksne, som finnes i veldig mange hjem. La barnet ditt sitte i timesvis og frembringe små troll og dyr. Eller kanskje servere varm kakao og boller til alle vennene, som sitter i Deco stolene omkring et barnebord. Mulighetene er mange, når man har en god stol.

   

Ingenting kan lure i mørket med Tiny Republic

“Vi ønsker trygghet og glede for barna våre,” sa den lille familie, da de ble spurt, hva de ønsket seg aller mest. “Vi er bare glade, når de er glade”. Hos Tiny Republic er glede og trygghet et stort fokus, og mange av produktene deres er skapt med hensikt om gode rammer for barnet ditt. Spesielt ét sted i hjemmet, hvor glede og trygghet er viktig, er barnerommet. Mange foreldre opplever for eksempel, at barna deres er redde for å ligge i mørket på kvelden. Men husk at kun en smule lys kan gjøre mørket behagelig og trygt å være i. Med Tiny Republic kan du skape god stemning og et trygt sted å sove, hvor monstre under sengen aldri vil komme på tale.

   

Stort utvalg av alt til barn og baby

Tiny Republic er lik med både høy kvalitet, moderne design og rimelige priser, men er også kjent for et bredt sortiment av produkter til både stelletid, lek, spisetid og selvfølgelig til barnerommet. Innenfor stelleting finner du bl.a. de praktiske stellevesker, smarte stellebord og myke stelleputer. Trenger barnerommet en makeover, så ta en titt på de flotte sammenleggbare kassene, i massevis av farger og praktiske størrelser, som er perfekte til oppbevaring på barnerommet. Er det leggetid, så finner du også både sprinkelsenger til barn og babyer, og sengekanter i flere forskjellige farger. Vi har selvfølgelig også de populære ballbassengene, som er et kjempe stort hit hos alle barn! Du finner hele sortimentet fra Tiny Republic på denne side.