★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Tiny Republic sengekant + stellematte + ammepute grå

Inkl. toll og merverdiavgift
897 kr
897 kr
Produktbeskrivelse
 • Tiny Republic sengekant grå
 • Vask: 30 grader 
 • Trekk: 100% bomull
 • Fyll: 100% polyuretan skum 
 • Tiny Republic stellematte grå 
 • Vask: 30 grader  
 • Topp materiale: 100% bomull, coated 
 • Bunn materiale: 100% polyester 
 • Fyll: 100% polyuretan skum 
 • Tiny Republic ammepute grå
 • Vask: 30 grader 
 • Topp materiale: 100% bomull
 • Bunn materiale: 40% bomull, 60%polyester 
 • Fyll: 100% polyester 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Fyll ut skjemaet, så kommer vi tilbake med en god pris til deg.

Sengekant fra Tiny Republic 

Her er en kjempefin sengekant fra Tiny Republic, som passer til sprinkelsenger i standard størrelse. Den er laget i et minimalistisk design, som passer perfekt inn i de flestes hjem. 

En sengekant er et veldig godt supplement til sprinkelsengen, da den er med til å skape komfort, ro og trygghet, når den lille skal sove i sengen. Samtidig er en sengekant også med til å øke sikkerheten, da den sørger for at barnet ditt ikke kan få armer og ben ut mellom sprinklene og sitte fast. Dermed gir den både trygghet for både barn og foreldre. Sengekanten fra Tiny Republic er laget i et solid og fast skum, så den enkelt kan stå selv uten bindebånd. 

Trekket på sengekanten er laget av 100% bomull og er OEKO-TEX®STANDARD 100 sertifisert. En OEKO-TEX®STANDARD 100 sertifisering er garanti for at tekstilen på produktet er i høy kvalitet, samtidig som det er produsert uten kjemikalier og andre skadelige stoffer. Du er dermed sikret en høy og god kvalitet med en sengekant fra Tiny Republic. Trekket kan dessuten tas av og vaskes på 30 grader. 

Sengekanten fra Tiny Rebuclic er laget i mål, som passer til sprinkelsenger i standard størrelse. 

stellematte fra Tiny Republic 

Her er en kjempefin stellematte fra Tiny Republic, som er laget i et flott og minimalistisk design, samtidig som den sørger for at barnet ditt ligger godt og trygt når det skal skiftes bleie. 

stellematten er laget med et coated trekk i 100% bomull, som dessuten er OEKO-TEX®STANDARD 100 sertifisert. En OEKO-TEX®STANDARD 100 sertifisering er en garanti for at tekstilen er uten skadelige stoffer og kjemikalier. Du er dermed sikret at stellematten her, er laget i den beste kvalitet for barnet ditt. Den vannavvisende overflaten gjør det dessuten enkelt å tørke stellematten av. Hvis trekket skulle trenge en vask, kan det hurtig og enkelt tas av, og vaskes på 30 grader. 

Selve puten er laget av polyuretan skum, som er komfortabelt for barnet ditt å ligge på. I tillegg er puten designet med en utdypning, som gjør det vanskeligere for barnet ditt å trille utover kanten, og den er dermed med til å gjøre bleieskift litt tryggere.

stellematten fra Tiny Republic er laget i standardmål, så den passer til de fleste stellebord. 

Ammepute fra Tiny Republic 

Her får du en lekker ammepute fra Tiny Republic, hvor kvalitet og komfort for både deg og barnet ditt er helt på topp. Ammeputen er laget i et flott og minimalistisk design. 

Ammeputen er med sin C-form ergonomisk korrekt, og barnet ditt vil ligge godt og trygt, når det skal ammes eller gis flaske. Den gode kvalitet som denne ammeputen er laget i, sørger også for at den holder formen, slik at du har en ammepute som fortsetter med å yte optimal støtte, hver gang det skal ammes eller gis flaske. En ammepute er også veldig god til å skape nærhet mellom mor og barn, så den er med til å skape mange hyggelige stunder.

Tiny Republic ammeputen er laget av 100% bomull, som er OEKO-TEX®STANDARD 100 sertifisert. Materialer som er OEKO-TEX®STANDARD 100 sertifisert, er en garanti for at tekstilen er uten skadelige stoffer og kjemikalier Du er dermed sikret en god kvalitet med denne ammeputen fra Tiny Republic. I tillegg kan trekket tas av, så hvis uhellet skulle være ute, er det enkelt å ta av og vaske det på 30 grader. 

En ammepute i god kvalitet kan brukes i lang tid. Imens du er gravid, kan den brukes som støtte når du sover, eller for eksempel sitter i sofaen og trenger lidt ekstra støtte og komfort. I tillegg til det, er den også veldig god å ha når barnet ditt skal lære å sitte selv, da den kan fungere som ryggstøtte, og dermed gjør det enklere og tryggere for barnet ditt, å trene evnen til å sitte selv. 

Spesifikasjoner
 • Varenummer: 795853334159+7958
Produktomtaler
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til å hjelpe andre. Del din mening om produktet

Andre har også købt