★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Trillevogner

Skal dere ut på tur og handle? Eller skal dere på ferie? Noen modeller fungerer også som et alternativ til barnevognen. Uansett når du skulle trenge en vogn, og uansett alder på barnet ditt, så er trillevognen en uunnværlig vogn, når man er foreldre. Vi har samlet et stort utvalg av modeller, slik at du kan finne en som passer til akkurat dere.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 av 3

Side:
  1. Side 1 av 3

Trillevognen - en praktisk løsning

En trillevogn er en enkel og praktisk måte å komme rundt med barnet ditt på. Det smarte med vognene er at de kan slås sammen, og derfor er lette å transportere og ha med i for eksempel buss eller bil. Vi har et bredt utvalg av merker som Maxi-Cosi, Thule, Mountain Buggy og Baby Jogger med den populære City Elite modellen. 

  

Hvilken type trillevogn skal jeg velge? 

Som det første bør du tenke over hvilken type vogn du har bruk for - Er det som erstatning for barnevognen? Skal den lett kunne pakkes i bilen? Skal du enkelt kunne komme rundt omkring? Skal den være god til terreng eller brukes til løp? Eller trenger du en dobbel vogn til tvillinger? Det er mange muligheter. Har du planer om at være aktiv med barnet ditt? Så kan du også ta en titt på vårt utvalg av sportsvogner.  

Velger du en vogn med liggedel fra starten av, får du fortere bruk for en vogn med mange funksjoner, mens dem som sverger til barnevogn så lenge som mulig, ofte kun har behov for en trillevogn, som er lett å ta med.

Det finnes også mye tilbehør til trillevogner, som kan være godt å anskaffe, som bl.a. liggedeler og regntrekk

 

Hvor lenge og til hvilken alder bruker man trillevogn?

En vanlig trillevogn anbefales først når barnet kan sitte selv, men heretter kan den brukes helt opptil 4-5 års alderen.

Kjøper du en trillevogn som det eneste transportmiddel til barnet ditt, er det viktig å sikre et langt liggemål fra begynnelsen. Barn hviler ofte på dagen, inntil 3-års alderen, og det er derfor et viktig parameter at vognens liggemål er forholdsvis langt, slik at den kan legges helt ned og at barnet ligger behagelig.

Hvis den lille skal hvile i vognen utenfor, kan kjøp av en god kjørepose anbefales, da trillevognene ikke er like så godt isolert som barnevognene.

  

Hos oss finner du alltid vogner på tilbud

Hos Pixizoo.no har vi alltid gode trillevogner på tilbud. Og vi har et bredt utvalg av merker! Du finner både de kjente merkene som Baby Jogger og Thule, og de mindre kjente. Uansett hva du leter etter, har vi med garanti én, som passer nøyaktig til ditt behov.

Hvis du skal handle stort, har du hos oss mulighet for å få et ekstra godt tilbud. Send oss en tilbudsforespørsel og få et personlig tilbud på akkurat de varene du trenger.