★ Shop julegaver med ubegrenset returret

Vippestoler

Som stolte foreldre av den nyfødte babyen deres, kan tanken om å skulle legge den lille fra seg være skremmende. Hvis dere dog velger å gi armene en tiltrengt pause, uten at det kommer på bekostning av barnets komfort og søvnkvalitet, har vi valgt ut et spennende sortiment av vippestoler som kan imøtekomme dette og enda mer. Se vårt utvalg av vippestoler til barn nedenfor.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høy-Lav
  • Pris: Lav-Høy
  • Best bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Vippestolen gynger den lille inn i drømmeland

Med en vippestol klar til babyen din, kan dere nyte mange gode timer sammen, uansett om det er å gå ut på tur, vugge eller ta en aldri så liten hvil. Du kan selv bestemme om du vil gå etter en modell, hvor du selv kan gynge babyen stille og rolig, eller om du foretrekker en vippestol med automatisk gynge-funksjon.

Alle stolene du finner hos oss, har barnet ditt sin komfort og sikkerhet som topprioritet. Dens ergonomiske design gir en veldig behagelig opplevelse for barnet ditt, som ikke blir hemmet i alle bevegelsene sine. Mange modeller kommer i tillegg med sele installert, slik at barnet ditt kan sitte ekstra sikkert i stolen, mens du kan ordne noe annet ved siden av.

   

Vippestoler til enhver smak

Ingen familier er like, og av den grunn vil kravene til den perfekte vippestolen ikke nødvendigvis være det samme, når man spørger rundt blant vennene sine med barn. Vi har valgt å løse denne problematikk ved å tilby dere en bred vifte av muligheter. Hos Pixizoo kan du finne stoler fra populære merker som BABYBJÖRN, 4moms, TinyLove og mange flere.

For å gjøre oppgaven med å finne den perfekte vippestolen til babyen din litt lettere, anbefaler vi å starte med å lage en liste over ønskene dine. Skal stolen kunne gynge automatisk eller foretrekker du å påta deg oppgaven selv? Skal vippestolen kunne legges sammen, eller er det greit at den tar litt mer plass, men passer til det øvrige interiør? Når dere er klare med ønskelisten, er dere allerede et skritt nærmere å finne det perfekte match til den voksende familien deres.

   

Komfort og hygge i ett

Mens du går i gang med noen andre ting, og junior ligger i vippestolen, kan du gjøre hele opplevelsen enda mer spennende for ham eller henne, med noe leketøy som dingler ned fra stativet. Du kan gi stolen et mer personlig preg, ved å velge nettopp det leketøyet som matcher barnets interesser og preferanser. Den lille får noe å se på og kose seg med, mens du kan utføre noen daglige gjøremål eller få en pause i mellomtiden.

   

Kjøp dine produkter hos Pixizoo

Er tanken om at de slitne armene kan ta seg en pause, noe for deg? Så nøl ikke med å gjøre dette drømmescenariet til en virkelighet, ved å handle hos Pixizoo. Det er viktig for oss, at hele kjøpsopplevelsen er i toppklasse, både for nybakte og rutinerte foreldre, og av den grunn tilbyr vi prismatch på hele sortimentet vårt. Du kan se nærmere på det under prisgaranti.

Har du spørsmål vedrørende den perfekte vippestolen eller noe helt annet, kan du kontakte oss på kundeservice@pixizoo.no eller ved å ringe oss på 21 98 45 55. Vi sitter klar til å hjelpe deg.